Assistents a la roda de premsa d'avui

La plaça del Museu Casteller acollirà la 20a Mostra d'Art Jove de Valls

Aquest any comptarà amb un total de 14 paradistes relacionades amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions

El dissabte 18 de desembre, coincidint amb el Mercat de Nadal  de Valls, arriba una nova edició del Mercat d'Art Jove. En aquest espai els joves artistes locals i del territori exposaran les seves creacions i produccions. La proposta és impulsada pel servei municipal VallsJove.

El Mercat, que enguany se celebrarà a la plaça del Museu Casteller, obrirà les portes a les 10.00 h del matí i s'allargarà fins a les 21.00 h del vespre. El nou emplaçament del Mercat té per finalitat garantir un major espai a les persones visitants i poder acollir un major nombre de parades.

El Mercat d'Art Jove, que aquest any arriba a la seva vintena edició, ofereix un espai que permet exhibir els treballs dels i les joves artistes creadores del territori. Aquest any comptarà amb un total de 14 paradistes relacionades amb l'àmbit de la pintura, la confecció tèxtil, la bijuteria, joieria, elements de decoració i altres creacions i manualitats diverses.

Amb el pas dels anys, la proposta s'ha anat modelant i reformulant a partir de les valoracions dels i les paradistes participants per tal donar-li un major relleu i notorietat. Aquest mercat és una  gran oportunitat  per adquirir productes de proximitat elaborats al nostre territori i reivindicar un Nadal de quilòmetre zero.

Amb el Mercat d'Art Jove, el servei de Joventut vol oferir espais per a la difusió  dels artistes del territori, però també incentivar i potenciar la creació artística del jovent de la ciutat i fomentar el consum artístic i de proximitat del conjunt de la població.