Persones reunides al Museu de Valls

El Museu de Valls comença a definir la nova programació d'art contemporani de la ciutat

El comitè assessor ja ha estat convocat i treballa per a donar forma al nou projecte artístic

El  Museu de Valls ha acollit la primera reunió del comitè assessor. Es tracta del grup de treball participatiu encarregat de definir la que serà la nova programació d'art contemporani a la ciutat. L'acció arriba després del tancament  de la Capella de Sant Roc per a ubicar-hi el nou centre d'interpretació sobre el compositor vallenc Robert Gerhard.

Aquesta comissió està integrada per vuit persones del món de l'art (artistes, crítics i professionals del sector). Té la coordinació de la direcció del propi Museu de Valls i de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament. Així, integren la taula Mariona Moncunill i Oriol Moreno, artistes vallencs. També Jordi Ribas Bodú, artista i ex-membre de l'equip del CA Tarragona i Assumpta Rosés, crítica d'art.

Per la seva banda, hi formen part Xavi Torrent, dissenyador d'espais d'art, Quim Torres, historiador de l'art i Marina Vives, crítica d'art i comissària a la capella de Sant Roc. A més, Cèlia del Diego, crítica d'art i directora del Centre d'Art La Panera, s'ha encarregat de la  redacció de l'informe final de l'estudi.

Durant la primera trobada, es va fer valoració de la trajectòria de la Capella de Sant Roc en l'àmbit de la programació d'art contemporani durant els darrers 35 anys. També es va començar a treballar sobre un primer esborrany de projecte.

Actualment s'està treballant en la redacció de l'informe, que es preveu que sigui validat pel grup de treball el proper mes de setembre.