Una fotògrafa al Museu d'Alcover.

Alcover acollirà un 'safari fotogràfic' familiar a la Nit dels Museus

Grans i petits podran gaudir d'originals activitats al Museu d'Alcover aquest dissabte, on també destaca un concurs d'Instagram

Aquest dissabte 18 de maig, en el marc de la Nit dels Museus, el Museu d’Alcover proposa  un joc familiar nocturn que permetrà els visitants explorar els racons més amagats de les seves sales.  La casa senyorial Ca Batistó, un dels tresors del museu, és plena de secrets i objectes misteriosos repartits entre vitrines.

La tasca dels visitants serà la de participar en un joc que els permetrà  descobrir com eren els objectes fa més d’un segle i quin aspecte tenien els animals fossilitzats  quan campaven pel mar i la muntanya d’ara fa milions d’anys.

Per poder completar aquesta missió, pares i mares hauran de portar el mòbil. Les fotografies dels objectes que vagin apareixent durant l’activitat seran una part important, per tant serà necessari fer servir les noves tecnologies en aquest ‘safari fotogràfic’ que proposa l’equipament d’Alcover. A més,  les fotografies que es facin durant l’activitat podran participar en un concurs d’Instagram.

L’activitat és gratuïta i no requereix reserva prèvia, només cal que les famílies s’adrecin al museu amb ganes de caçar objectes amb les càmeres, a partir de les 21.00 i fins a les 23.00 hores, per tal de viure l’experiència d’explorar un museu de nit.

Els visitants podran descobrir els racons més insòlits del Museu d'Alcover. | Redacció

Visites pel Dia Internacional dels Museus

D’altra banda, per celebrar el Dia Internacional dels Museus, el diumenge 19 de maig hi haurà el taller i visita guiada del ‘Triàsic en família’, una activitat familiar i gratuïta on s’aconsella reserva prèvia. Serà a les 11.00 hores i té una durada d’una hora, aproximadament.

Per al públic adult, el mateix diumenge a les 12.00 hores hi haurà l’activitat ‘Bandolers, pedres i palaus’, que contempla una visita al museu amb un tast de cervesa artesanal. Aquesta visita també és gratuïta, però s’aconsella reservar abans. A més, durant tot cap de setmana, el museu obrirà les portes de les seves exposicions amb entrada gratuïta.