Foto d'un detingut emmanillat.

El noi de la catana de Valls torna a actuar i acaba detingut

El jove de 19 anys va provocar diferents aldarulls al carrer Paborde i va amenaçar de mort uns veïns

El noi de la catana de Valls, que fa uns dies va protagonitzar una baralla multitudinària a la plaça del Portal Nou, ha tornat a actuar. Segons El Vallenc, aquesta setmana ha tornat a ser detingut i de nou deixat en llibertat amb càrrecs.

Concretament, el dimecres dia 10 d'agost al matí, el jove de 19 anys  va provocar diferents aldarulls al carrer Paborde i va amenaçar de mort uns veïns amb arma blanca. A més, va  trencar el vidre d'un vestíbul d'un bloc de pisos. 

Ràpidament, la Policia Local va anar fins al lloc dels fets i els agents van poder comprovar que es tractava del jove que feia poc temps que havia sortit de presó. Immediatament va ser detingut i posat a disposició judicial. Finalment, ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Detingut un home mentre venia droga al carrer

Per altra banda, els Mossos d'Esquadra de Valls van detenir un home com a presumpte autor d’un delicte contra la  salut pública al carrer Vallvera. Els fets van tenir lloc el dia 9 d’agost. Els agents van veure un home en actitud nerviosa, en una cantonada de la via. 

Segons el mateix mitjà, els agents van veure com una altra persona se li aprovava i feien una intersecció de  droga. El client va fer-li entrega d’un bitllet i, el venedor d’un embolcall. Els Mossos van interrompre l’operació. Van procedir a fer un escorcoll al venedor i li troben dos embolcalls (de cocaïna) i també un total de 1.070 euros amb bitllets fraccionats. Així, es va sorprendre l’home, de 40 anys, cometent un delicte de tràfic de drogues. Després de passar a disposició judicial, va quedar, ahir dijous, amb llibertat amb càrrecs.