Espai d'esbarjo a Cabra del Camp

Cabra del Camp estrena un nou espai d'esbarjo per a gossos

D'altra banda, a la urbanització Miralcamp, s'ha col·locat aquesta setmana, una font d'aigua potable

L'Ajuntament de Cabra del Camp ha habilitat un espai per a l'esbarjo dels gossos al municipi. En aquesta zona, els propietaris dels animals poden portar-los per tal que puguin gaudir d'un espai per on poden córrer i jugar sense subjecció.

L'equipament, situat al Parc de la Salut, just al nucli urbà, està obert durant tot el dia i l'accés és lliure. El consistori en demana l'ús respectuós i correcte, així com també el compliment de les normes d'ús.

En aquest sentit, els propietaris han de recollir les  defecacions  dels animals i dipositar-les a les papereres. També els han de portar lligats i amb morrió els gossos potencialment perillosos. Alhora, cal vigilar les portes d'accés per tal que sempre es mantinguin tancades.

Nova font d'aigua a Miralcamp

D'altra banda, a la urbanització Miralcamp, s'ha col·locat aquesta setmana, una font d'aigua  potable. Es troba en un lloc estratègic de camí a la muntanya pel qual hi passen molts veïns i moltes veïnes, Moltes vegades van acompanyats dels seus gossos, que també en podran fer ús per les característiques que presenta la font.