Els assistents a la setena jornada de protestes per a reclamar l'alliberament de Pablo Hasél

L’Alt Camp no té por: neix un grup de suport a dos joves encausats de la comarca

Es demanen entre quatre i sis anys de presó per les protestes post sentència

Un grup de familiars, amistats i persones solidàries han impulsat el grup 'L’Alt Camp no té por', amb la voluntat de mostrar el seu suport  a dos independentistes  de la comarca que han estat encausats. Des del nou moviment consideren que la repressió vol aïllar i criminalitzar el legítim dret a  manifestació  i que la manera de donar-hi resposta és afrontant-ho col·lectivament, ja que aquells dies van sortir als carrers milers de persones i arreu del territori.

En aquest sentit, el grup de suport també denuncia «l’arbitrarietat de les detencions  que es van dur a terme per part dels Mossos d’Esquadra  i la Policia Nacional, que han buscat en aquests dos joves de la comarca dos caps de turc per deslegitimar el rebuig de la societat a la condemna de més de cent anys de presó als líders independentistes catalans».

'L’Alt Camp no té por' durà a terme al llarg dels propers mesos  activitats per donar a conèixer el cas d’aquests dos joves, denunciar la repressió i fer créixer la consciència i la xarxa de solidaritat entre la població. Així mateix, aquest grup de suport, anirà informant de tota la seva acció a través de les xarxes socials. Per últim, el col·lectiu anima tota la ciutadania a prendre partit i solidaritzar-se amb les persones injustament represaliades pel sol fet d’expressar la seva legítima opinió als carrers.