Llibres apilats en una taula a la Biblioteca de la Facultat de Lletres de la UdL

La Biblioteca Carles Cardó de Valls recupera el seu horari habitual

Els nous horaris se sumen als dos torns ja operatius de dilluns a divendres de 9.30 h a 12.00 h i de 12.30 h a 15.00 h

La  biblioteca Carles Cardó  de Valls  recupera a partir del dilluns dia 5 d'octubre el seu horari d'obertura habitual incorporant el torn de tarda i el de dissabte al matí als ja existents. Així, de dilluns a divendres s'obrirà entre les 17.00 h  i les 20.00 h, i els dissabtes de 10.00 h a 13.00 h. Pel que fa als espais d'estudi i consulta a sala, estaran disponibles per als usuaris  prèvia reserva telefònica al 977 636 012 o a través del correu electrònic biblioteca@valls.cat.

Els serveis d'ordinadors i de préstec també es realitzen mitjançant sistema de cita prèvia. En el cas d'aquestes peticions de cita, l'atenció als usuaris es presta de manera ininterrompuda de dilluns a divendres de 9.30 a 20h i dissabtes de 10.00 h a 13.00 h, i en qualsevol moment a través del  correu electrònic. Entre els diferents torns s'ha habilitat una operativa de neteja i desinfecció de les instal·lacions, per tal de garantir la  seguretat  d'usuaris i personal.

Pel que fa al  lliure accés  als prestatges, a la consulta de diaris i revistes i a la secció infantil, aquests serveis resten encara pendents de represa. Les fotocòpies quedaran restringides als llibres que no es deixen en préstec i les revistes es podran endur en préstec prèvia petició o reserva.

La biblioteca posa en marxa algunes mesures  de seguretat addicionals per tal de garantir-ne la seguretat, com la distància entre persones a les taules, que compten amb places reservades en seients alterns i amb un aforament de l'espai del 50%. Els taulells d'atenció al públic disposen també de pantalles de protecció i gels hidroalcohòlics, i els usuaris han de dur mascareta en tot moment dins l'equipament, així com guardar la distància de seguretat de 1,5 metres. Pel que fa al material consultat pel públic, aquest passarà una quarantena de 48 hores.