Els nous agents de la Policia Local de Valls.

La Policia Local de Valls es reforça amb la incorporació de nous agents

Amb aquest increment, el cos policial compta amb 31 agents. L’Ajuntament s’ha fixat augmentar la plantilla progressivament en els pròxims mesos

La Policia Local de Valls ha reforçat, en les últimes setmanes, el nombre d'agents del cos. L'alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha donat la benvinguda als nous agents, en un acte en el qual també han participat el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Enric Garcia, i el sotsinspector de la Policia, Carles Serra.

Amb aquest reforç, la Policia Local de Valls passa a comptar amb 31 agents.  Segons informen des de l'Ajuntament de la capital de l'Alt Camp, ara l’objectiu és augmentar progressivament la plantilla del cos en els pròxims mesos per reforçar els serveis i la seguretat a la ciutat així com el paper de policia de proximitat a tots els barris i zones de la ciutat.

Construcció d’una nova comissaria al Barri Antic

A més de l'augment d'efectius, l'Ajuntament també ha previst dotar amb més recursos i equipaments amb què compta la Policia per millorar i ampliar el servei a la població. Així, entre els projectes que el consistori vallenc vol desenvolupar en aquest mandat, destaca precisament la construcció de la nova comissaria de la Policia.

El nou equipament estaria situat  en l'entorn del Barri Antic, en unes instal·lacions modernes, funcionals i accessibles a la ciutadania.  Es preveu que en els propers mesos es defineixi l'emplaçament de la futura comissaria i el calendari de la seva execució, així com els primers passos per a la redacció dels projectes tècnics.

Un sindicat va denunciar una situació de «col·lapse» a la Policia Local

El Sindicat Autònom de Policia de les Policies Locals de Catalunya (SAP-PL) va denunciar a finals de 2018 una reducció d'agents del cos policial a Valls en l'anterior legislatura. En aquest sentit, apuntaven que aquesta reducció havia comportat una «situació objectiva de manca seguretat que es viu al carrer de la població de Valls».