Persones en la nova junta de l'entitat

La Societat de Sant Antoni de Valls inicia una nova etapa amb la junta renovada

L'entitat es va fundar a finals de l'any 1979

Gerard Bricart Gascón ha agafat el relleu al davant de la Societat de Sant Antoni de Valls. En aquesta nova etapa l'acompanyen una junta que barreja dos aspectes primordials, el jovent que són el futur, i la veterinària. En aquest sentit, la nova junta està formada per Aitor León, Tània Guasch, Pablo Baraza, Rafael Perez, Joan Molina, Anna Leiva, Laura Serra, Eric Duch, Xavier Garcia i Fèlix Padilla. 

La Societat de Sant Antoni de Valls es va fundar a finals de l'any 1979, de la mà de 5 vallencs, amants de les tradicions i tots lligats als Tres Tombs  Vallencs. L'any 1980 es van realitzar els primers Tres Tombs de la represa. Amb gairebé 43 anys d'història, aquesta entitat ha aconseguit consolidar un patrimoni molt important de carros i guarniments. En són una mostra el carro gran de traginers o el carro petit de traginers construït pel carreter Vallenc Bonet.

Els Tres Tombs de Valls tenen uns trets identitaris molt arrelats com és la bellesa del seu recorregut quan s'endinsa al Barri Antic de Valls, amb el seu moment més àlgid al carrer Major. Es troba la primera constància escrita de la festa l'any 1879, però això no vol dir que els Tres Tombs a Valls es celebrin aquell any per primera vegada, ja que la premsa de l'època en parla com una festa consolidada.

La nova directiva té com a objectiu primordial el fet de conservar la festivitat dels Tres Tombs de Sant Antoni, declarats Festa Tradicional d'Interès Nacional  l'any 2010. Un altre objectiu important per aquesta junta, és la conservació i exposició del patrimoni en un lloc adequat on vallencs i vallenques puguin gaudir i conèixer la història del nostre patrimoni i els nostres Tres Tombs.