Platea del Teatre Principal de Valls

Emma Vilarassau, Joan Pera, Albert Pla: Coneix la nova temporada dels Teatres de Valls

El segell Territori Creatiu Vallenc destaca amb el muntatge de dansa «Enclaves Libres» i «Els Pastorets Principals de Valls»

La temporada escènica vallenca apujarà el teló el 2 d’octubre al Centre Cultural amb l’esperat «El llop: Terra Baixa», d’Àngel Guimerà en la nova versió del programa El llop de TV3 dirigida per Àngel Llàcer. És un dels tres espectacles inclosos a l’Abonament dels Teatres de Valls. El segon serà el 5 de novembre també al Centre Cultural: «De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda» de La Calòrica. En abonament també “L’Oreneta”, de Guillem Clua, amb Emma Vilarassau i Dafnis Balduz, ja el 26 de novembre.

Abans, a l’octubre, la programació té a més de la versió de «Terra Baixa», tres espectacles destacats més. Albert Pla es presenta al Centre Cultural amb «¿Os acordáis?» (14 d’octubre), el títol d’una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia en una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament.  El 16 d’octubre Joan Pera torna a Valls, a les envistes de la Fira de Santa Úrsula, amb «Màster Xof», com ell destaca una comèdia culinària per a gurmets de l’humor. 

Els Amics de la Música de Valls presenten en la programació que promou l’entitat el concert «Cançons Escrites per Victòria dels Àngels» (27 d’octubre), tot un homenatge al Teatre Principal a qui serà sempre una referència mundial del cant i l’òpera. El novembre serà també el moment per a la dansa amb l’estrena de «Enclaves libres» de la Cia. Evohé (12 de novembre). 

Per Nadal, Mag Lari i Pastorets

Les festes de Nadal a Valls comptaran amb l’il·lusionisme i humor del Mag Lari (18 de desembre). El Nadal també és sinònim d’«Els Pastorets Principals de Valls»  i les aventures del Garrafó, el Fredolic, la Mariana i la Sulina, tota la pastorada i també els dimonis amb Satanàs i Llucifer al capdavant. C

La programació per a públics familiars és ben present de nou aquesta temporada als Teatres de Valls. L’obrirà el 8 d’octubre la  Cia La Tal a la divertida bugaderia d’«Italino Grand Hotel» i la tancarà, el 3 de desembre, La Pera Llimonera amb una esbojarrada i divertida versió del clàssic «Un vestit nou per a l’Emperador».

Abans però, Valls acollirà una nova edició el Festival Internacional de Teatre Titelles Guant. Així, el Guant arrencarà el 18 de novembre amb dues propostes: «Sota Sola» de la companyia K de Teatre i «Auga que no has de beber», tot un tresor patrimonial i musical llatinoamericà a càrrec de la Cia Fantoches Baj. El festival de titelles seguirà el 19 de novembre amb «Hamelí» de la Cia Xip Xap i, el 20 de novembre, amb «Maure el Dinosaure» de Teatre Nu i «Miranius» de De Paper.

Venda d’entrades i abonaments

La venda d’entrades  soltes i els abonaments de teatres i espectacles familiars s’inicia el proper 21 de setembre a partir de les 10.00 h a través del portal web municipal www.valls.cat i també, presencialment, a les taquilles del Teatre Principal. A taquilles es mantindrà fins a l’1 d’octubre l’horari ampliat de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h.

A partir del 5 d’octubre, les taquilles obriran en el seu horari habitual, els dimecres no festius de 18.00 h a 21.00 h i els divendres no festius de 12 a 13.30 h. Coincidint amb les festes de Nadal, del 12 de desembre al 5 de gener, les taquilles tornaran a ampliar horari de 12.00 h a 14.00 h i de 18.00 h a 20.00 h. A través de la web municipal, es podran adquirir les entrades i abonaments les 24 hores del dia.