Persones a l'Espai de l'Estudiant

L'Espai de l'Estudiant de Valls ja és aquí: tot el que has de saber d'aquesta fira

El saló celebra, enguany, la seva 22a edició

La 22a edició de l'Espai de l'Estudiant de Valls ja és aquí. Demà dijous dia 10 de març i el divendres dia 11, prop de 60 expositors dels àmbits universitari, formació professional, formació artística, negocis, idiomes, formació ocupacional, disseny, audiovisual, joventut, serveis, etc. es donaran cita a la  sala Kursaal.

En aquest sentit, la capital de l'Alt Camp tornarà a exercir d'epicentre de la formació i acollirà la visita de prop de  50 instituts i escoles del territori. Es tracta d'una xifra rècord d'aquest saló que, a més, recupera la presencialitat. També compta, novament, amb el format habitual després de dos anys condicionat per la pandèmia de la Covid-19.

Accés lliure i gratuït

Els matins del dijous i del divendres es reserven exclusivament a les visites dels  centres educatius. Ara bé, la tarda del dijous, de 15.30 h a 19.00 h, l’Espai de l’Estudiant s’obre també al públic en general. Per això, l’Espai de l’Estudiant disposa de la web www.espaiestudiant.cat on es poden consultar tots els centres expositors d’aquesta fira.

El saló compta amb totes les universitats catalanes, les públiques però també les privades. També la pràctica totalitat dels instituts de  formació professional  més innovadors i dinàmics de la demarcació. Això suposa per als organitzadors, el Consorci Prouniversitari de l’Alt Camp, depenent de l’Institut d’Estudis Vallencs, un gran suport i estímul  després d’un període ple d’incerteses.

Aquesta oferta es complementa amb tot un ventall de centres que cobreixen gairebé tots els interessos i les propostes formatives i professionals en els diferents àmbits per donar resposta a les expectatives dels visitants.

Per últim, l'Espai de l'Estudiant també compta amb la presència del Consell Interuniversitari de Catalunya, dels Serveis Educatius del Departament d’Educació, de les Oficines Joves de la Direcció general de Joventut, del Servei d’Ocupació de Catalunya, de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, de la Diputació de Tarragona i de l’Ajuntament de Valls.