Excavadora al barri de Santa Gemma de Valls

S'inicien les obres de millora al barri de Santa Gemma de Valls

L'actuació té un pressupost de 38.418 euros

Aquesta setmana s'han iniciat les  obres d'adequació de la zona d'aparcament del  Barri de Santa Gemma de Valls i el solar per l'Associació de Veïns. Aquests espais es troben ubicats al carrer Figuerola.

L'Ajuntament ha impulsat les obres per tal de millorar l'accessibilitat i la seva funcionalitat. L'actuació, amb un pressupost de 38.418 euros, consisteix a anivellar la part de l'aparcament i senyalitzar-ne les places d'estacionament pels vehicles i l'orientació de circulació.

Pel que fa a la part del solar on l'associació de veïns té el seu local, també s'hi anivellarà el terreny i s'adequarà com a espai d'ús públic. Hi ha prevista una  plantació  d'arbres i arbustos ornamentals i la instal·lació de dos bancs.

També una font i un nou sistema d'il·luminació. Les dues parts quedaran separades per un mur de nova construcció per garantir la seguretat dels veïns.

Es preveu que les obres finalitzin abans d'acabar l'any. Durant el transcurs dels treballs hi haurà algunes afeccions  als serveis municipals de clavegueram, enllumenat públic i aigua potable. Seran notificades pertinentment als veïns de la zona afectats.