pastorets-valls

Els Pastorets de Valls celebren 20 anys de la represa al Teatre Principal

Més de 50 actors i actrius de diferents edats, juntament amb un equip tècnic i de suport que supera la trentena, donen forma a aquest tradicional espectacle nadalenc

Un any més, els Pastorets de Valls arriben carregats de novetats en escenes com la de l'infern, així com els ja típics gags d'actualitat.  Després del canvi generacional en la majoria dels personatges principals de l'edició passada, aquest any es consoliden Magí Rull i Elena Tous com a Garrafó i Mariana, i Alguer Montull amb Arola Palau com a Fredolic i Sulina.

De la mateixa manera, Arnau Sanromà tornarà a encarnar un Llucifer amb més protagonisme. Finalment, Roger Montalà interpretarà novament el paper de Satanàs, al costat d'un àngel més veterà que serà interpretat per primera vegada per Mireia Besora. A més, aquest any els encarregats de fer funcionar tot aquest engranatge són Nil Fabra i Bàrbara Flores, els directors que han posat el seu segell particular en l'espectacle.

La venda d'entrades avança a molt bon ritme, i en algunes de les funcions ja hi ha un alt nombre d'espectadors. Un ritme que s'ha intensificat amb l'horari de venda intensiva a les taquilles del teatre. Tot i ser una venda similar a altres anys, des de la direcció de l'espectacle recomanen que aquells que tinguin intenció d'anar a veure l'espectacle, no esperin fins a l'últim moment per adquirir les seves localitats. Amb el canvi de plataforma de venda on-line, desapareixen les comissions que s'aplicaven en comprar les entrades, i per tant s'ofereixen més facilitats als espectadors.

Així doncs, tots els ingredients estan a punt per viure les actuacions d'aquest any, que seran els dies 26, 28 i 29 de desembre, 1, 4 i 6 de gener a les 6 de la tarda. El dia 4 de gener també hi haurà una segona sessió a les 9 del vespre.

20 anys del retorn al Principal

Aquest 2019 els Pastorets estan de celebració, i és que  fa 20 anys que els Pastorets vallencs van tornar a casa seva al Teatre Principal, després d'anys de ser representats al Centre Cultural durant la remodelació del coliseu vallenc.

Per commemorar aquesta efemèride, el Grup del Teatre Principal ha convidat a 7 actors i actrius que aquell 1999 van formar part del repartiment, a representar el paper de follet, el personatge que obre i tanca l'espectacle. D'aquesta manera cada funció tindrà una obertura i tancament particulars, amb uns noms que es mantindran en secret fins a l'últim moment.