Imatge de l'Ajuntament de Valls.

Valls obrirà el pati de les escoles durant l'estiu per a l'oci dels joves

També es programen tallers de rap i xarxes socials durant els mesos de juliol i agost

L'Ajuntament de Valls organitza, amb la Fundació En Xarxa, els patis oberts. Es tracta d'una proposta que tornarà a ocupar els  patis  de l'escola Eugeni d'Ors.

Serà cada tarda de dilluns a dissabte, de les 17.30 h a les 20.30 h a partir del dilluns  28 de juny i s'allargarà fins al 27 d'agost.

Aquesta activitat, que inclou  esports, jocs d'aigua, equilibris o tardes sobre rodes, entre altres propostes, és gratuïta perquè hi puguin accedir tots infants i adolescents.


Paral·lelament, el Centre Cívic de Valls gestiona, des del dilluns 28 de juny, les inscripcions per a tota la programació  A l'estiu activa't i viu la ciutat. Entre les quals hi ha els tallers de rap, xarxes socials, mems, doblatge i retransmissions esportives.

Aquests tallers s'adrecen a joves de 12 a 18 anys. El taller de  rap en català vol ser una forma divertida de descobrir la importància de la llengua catalana a través de la música urbana, amb l'objectiu de normalitzar-la.

Aquest taller tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de juliol a la sala d'actes de Vallsgenera  de 18.00 h a 20.00 h. Els joves crearan i gravaran una cançó de rap pròpia.

El segon taller de creació de continguts per a xarxes socials  amb influenciadors reconeguts catalans, a banda de mems, de doblatge i de retransmissions esportives, es farà també les tardes del mes de juliol. Concretament els dies 8, 15, 22 i 29 a les mateixes instal·lacions de Vallsgenera.