Imatge d'un fotograma de la pel·lícula Sis dies corrents de Neus Ballús

La premiada pel·lícula 'Sis dies corrents' es podrà veure aquest dissabte a Alcover

El film de Neus Ballús, que recentment va guanyar cinc Premis Gaudí, es projectarà al Convent de les Arts

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà aquest dissabte 26 de març, a les 19 hores, la projecció de la pel·lícula 'Sis dies corrents', dirigida per Neus Ballús i que compta com a protagonistes amb Valero Escolar, Mohamed Mellali i Pep Sarrà. El film, estrenat el desembre del 2021, ha estat recentment guardonat amb cinc Premis Gaudí, entre ells a la millor pel·lícula i a la millor direcció. 

En aquest film, Ballús relata la història del Valero, el Moha i el Pep, treballadors d’una petita empresa de fontaneria i electricitat als afores de Barcelona. El film narra com és una setmana de les seves vides i les vivències que hi ha darrere de cada reparació, construint el relat a través de la relació que s’estableix entre els operaris i els seus clients.

La crítica ha definit la pel·lícula com «una comèdia tendra, natural i plena de carisma».

Les entrades ja es poden comprar de manera anticipada

Les entrades per assistir a la projecció del film es poden adquirir de manera anticipada a la pàgina web www.conventarts.cat i a la taquilla de la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover al preu de 4,5 euros per al públic general i 3 euros per aquells que tenen el Carnet Convent de les Arts. També es podran comprar des d'una hora abans de l'inici de la projecció.

La pel·lícula, segons ha recordat l'Ajuntament d'Alcover, està recomanada per a majors de 7 anys.