Pessebre Vivent de Valls.

El Pessebre Vivent de Valls no es farà per Nadal

L’Ajuntament ha decidit donar un nou format a aquesta activitat nadalenca i es farà en altres dates i en espais coberts

Aquest Nadal la ciutat de Valls no tindrà Pessebre Vivent, segons ha pogut confirmar TarragonaDigital. L’Ajuntament ha decidit donar un nou format al projecte i l’ha desplaçat fora de les festes nadalenques, per estudiar noves dates i noves ubicacions.

Aquests nous espais serien llocs emblemàtics de Valls, però tancats, per no haver de patir per la meteorologia i optimitzar al màxim els recursos econòmics. Aquest nou gir en el Pessebre Vivent busca reconvertir el projecte, extreure’n la part més històrica, donar més contingut a les escenes i traslladar la representació a una data fora del Nadal, segons han avançat fonts municipals a aquest diari. 

En pocs dies, l’Ajuntament de Valls presentarà la programació de Nadal de la ciutat, on ja no formarà part el Pessebre Vivent. Tot i això, des del consistori asseguren que la manca d’aquesta activitat es veurà reforçada amb altres novetats.

Un projecte amb 8 edicions

El Pessebre Vivent es va iniciar fa 8 anys a Valls sota el mandat d’Albert Batet a través de la regidoria de Joventut, encapçalada llavors per Bàrbara Flores. En les últimes edicions, el recorregut s’ha anat acotant i reduint.  

Tot i això, ha estat una activitat amb gran participació per part de les entitats vallenques i s’havia convertit en un dels reclams per excel·lència del Nadal a Valls, juntament amb el Pessebre Monumental, el Parc de Nadal i Els Pastorets.