Persones recollint un premi

El Pius Hospital de Valls, premiat entre els millors centres sanitaris de l'Estat espanyol

Ha estat nominat en la categoria de Gestió Hospitalària Global. A a la vegada, ha rebut el premi a l’Àrea d’Atenció a la Dona

El Pius Hospital  de Valls ha estat reconegut  entre els millors centres sanitaris en el marc dels prestigiosos premis TOP20. És el programa de referència del sector sanitari a l’Estat espanyol que concedeix IQVIA.

L’Hospital de Valls ha estat nominat com un dels millors centres sanitaris en la categoria de Gestió Hospitalària Global. A a la vegada, ha rebut el premi a l’Àrea d’Atenció a la Dona.

Els guardons s'han lliurat avui durant la Conferència Hospitals Top 20 que s'ha celebrat a l'auditori Espacio Pablo VI de Madrid. S'han reconegut els centres més avançats de diferents àrees clíniques. En l’edició d’enguany han participat en la Conferència Hospitals Top 20 un total de  151 centres públics i privats de tot l'Estat. És una xifra que consolida els premis com els més prestigiosos del sector hospitalari.

A més de la nominació en la categoria de Gestió i el premi en l'àmbit de la Dona amb els que ha estat reconegut el Pius, avui també s’han lliurat els guardons als  millors hospitals en àrees clíniques de Digestiu, Cor, Sistema Nerviós, Ronyó i Vies Urinàries, Músuculo-Esquelètic i UCI.

El servei de Ginecologia i Obstetrícia del Pius ja va rebre el primer premi en l’àrea Clínica de la Dona l’any 2009. Ha estat nominat, en anteriors edicions, en altres  categories d'aquests premis que reconeixen els hospitals més avançats.

A l’acte de lliurament de premis avui a Madrid, hi han assistit en representació del Pius, Noemí Nieto, directora gerent del centre, Jordi Requena, codirector mèdic, Montserrat Pié, directora d’Infermeria i Joan Vila, cap del servei de Ginecologia i Obstetrícia de l'Hospital de Valls.