Pla general de l'entrada principal al Pius Hospital de Valls

El Pius Hospital de Valls, reconegut com un dels millors equips d'infermeria d'Espanya

El premi consta d'una múltiple avaluació que inclou l'anàlisi d'indicadors objectius de qualitat i gestió clínica

L'equip d'Infermeria del Sociosanitari del Pius Hospital de Valls ha estat guardonat amb el premi "Monitor de Reputación Sanitaria" (MRS). Es tracta d'un dels reconeixements de major prestigi de l'àmbit sanitari i que s'ha lliurat  a la seu del Consejo General de Enfermería de España a Madrid. El guardó ha reconegut la professionalitat i excel·lència del servei d'infermeria del sociosanitari  del Pius, com el tercer equip amb major reputació a tot l'Estat espanyol.

Els reconeixements "Monitor de Reputación Sanitaria" consten d'una múltiple avaluació que inclou l'anàlisi d'indicadors objectius de qualitat i gestió clínica i, a la vegada, les valoracions de prop de 2.800 infermeres i més de 250 gestors de serveis d'infermeria de tot l'Estat espanyol, un aspecte que durant l'acte de lliurament del MRS s'ha valorat especialment, ja que el reconeixement prové de professionals que desenvolupen tasques similars.

El guardó reconeix la calidesa i lideratge dels equips d'infermeria en l'atenció als malalts. MRS compta amb un Consell Assessor format pels presidents de les principals organitzacions professionals de l'àmbit sanitari, pacients i informadors de salut. A més, hi participen persones de reconegut prestigi i una àmplia trajectòria en llocs de responsabilitat de la sanitat a l'Estat espanyol.

A l'acte de lliurament hi han assistit en representació de l'Hospital de Valls la seva gerent, Noemí Nieto, la directora d'Infermeria, Montserrat Pié, i la responsable de l'equip d'infermeria del Sociosantari del Pius, Anna Ollé, que han rebut el guardó com a tercer millor servei d'infermeria de mans del president del Consejo General de Enfermería, Florentino Pérez Raya, José Maria Sansegundo, director del MRS, i la presidenta del Col·legi d'Infermeria de Tarragona, Lluïsa Brull.

En aquesta ocasió, el rànquing MRS, que compleix la seva sèptima edició i en el que han participat infermeres i gestors d'infermeria de tot el país, es correspon al període 2020/2021, coincidint amb el moment més dur de la pandèmia per la  Covid-19. En aquest període, com s'ha destacat durant l'acte, la infermeria, especialment la dels centres de salut i sociosanitaris, va tenir un paper clau per fer front a una situació crítica.