leonard ruiz

El vallenc Leonard Ruiz rep el Premi d'Innovaci贸 Docent

L'alumne havia cursat els seus estudis de Batxillerat a l'Institut Jaume Huguet de Valls i tamb茅 va fer-hi l'estada del m脿ster de professorat durant el curs passat

Leonard Ruiz, exalumne de l’Institut Jaume Huguet de Valls,  ha obtingut el 1r premi al millor treball de fi de màster. El tutor de pràctiques havia estat el professor del centre Dani Flores. El premi es va lliurar, el passat dimecres 23 d’octubre, en el marc de la VIII Jornada d'Innovació i Recerca docent a la Universitat i a l'Ensenyament Primari i Secundari, organitzada per ENGINYERS BCN i el Grup de Recerca i Innovació en la formació tecnològica-ENG-BCN.

Aquestes jornades, organitzades i patrocinades pel Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona i Grup de Recerca i Innovació en la formació tecnològica-ENG-BCN, tenen l’objectiu de valorar i premiar la millor recerca d’innovació portada a terme en el món de la docència.

Al llarg de la jornada, un total de quatre estudiants del M脿ster Universitari de Formaci贸 del Professorat d鈥橢ducaci贸 Secund脿ria Obligat貌ria, Batxillerat, Formaci贸 Professional i Ensenyament d鈥橧diomes i professors d鈥檌nstituts de secund脿ria van exposar els seus treballs davant d鈥檜n tribunal format per professors i catedr脿tics de la Universitat Polit猫cnica de Barcelona (UPC) i del col路legi d鈥橢nginyers BCN.

Aquest any, a difer猫ncia d鈥檃ltres edicions, el tribunal va decidir lliurar dos primers premis al millor treball de fi de m脿ster. El primer va ser lliurat al vallenc Leonard Ruiz, de la Universitat Rovira i Virgili, i el segon es va entregar a l鈥檃lumna de la UPC, Anna Miranda.

Innovaci贸 en els materials de Formaci贸 Professional del Cicle Superior en Rob貌tica Industrial

Leonard Ruiz va fer el projecte d鈥檌nvestigaci贸 docent a l鈥橧nstitut Jaume Huguet de Valls, realitzant una proposta d鈥檌nnovaci贸 amb la creaci贸 i 煤s d鈥檜n nou material per als alumnes de Formaci贸 Professional del Cicle Superior en Rob貌tica Industrial. D鈥檃questa manera, redissenyant i adaptant la Unitat Formativa sobre servo-accionaments, es va treballar en un material m茅s intu茂tiu per fer front a les dificultats d鈥檃prenentatge, millor per gestionar els problemes d鈥檈spais i m茅s econ貌mic que l鈥櫭簊 d鈥檜n taller amb maquin脿ria industrial.