Un dels homes detinguts en un operatiu antidroga al centre històric de Valls

Presó per als dos germans que traficaven amb drogues al Barri Antic de Valls

L'operatiu de dijous passat es va centrar al número 32 del carrer Santa Marina i al número 7 del carrer de la Figuereta

Els dos germans de Valls acusats d'un delicte contra la salut pública han entrat, finalment, a presó. Aquesta mesura ha arribat després que els dos detinguts passessin a disposició judicial el passat divendres dia 8 de juliol. 

El dia abans, el dijous dia 7 de juliol, el centre històric de Valls es va despertar ple d'agents dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local del municipi. Tots dos cossos policials van fer un ampli desplegament a les sis de la matinada en una operació antidroga.

En concret, l'operatiu es va centrar al número 32 del carrer Santa Marina i al número 7 del carrer de la Figuereta, a tocar del Pius Hospital, per a fer les entrades corresponents. En aquests indrets es van fer  escorcolls i tots dos habitatges, a més, serien ocupats il·legalment.

En el dispositiu policial conjunt es van decomissar més d'un quilo de cocaïna, 330 grams d'haixix i uns 6.000 euros en efectiu. A més, també es va interceptar nombrós material robat, el qual, en alguns casos, era acceptat a canvi de droga. La policia també va trobar als habitatges telèfons mòbils i eines sostretes, entre altres objectes.

L'operatiu va acabar amb la detenció de dos homes veïns de Valls, acusats de delictes contra la salut pública i receptació. El desplegament policial va comptar amb els agents de les unitats Brimo, Arro i la Unitat Canina dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Valls, a més de comptar amb la presència de secretaris judicials.