Piscina de Vila-rodona

Vila-rodona obre un procés participatiu per feminitzar els noms dels carrers

Les propostes no poden ser ofensives, discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social

Vila-rodona  ha engegat un procés participatiu per posar noms de dona als carrers del poble, una iniciativa que s'emmarca dins del compromís de l'equip de govern a defensar i promoure la  igualtat de gènere i a conscienciar-ne la ciutadania. A més, a banda de feminitzar els noms de carrers, també es vol clarificar el nomenclàtor en espais que ara poden generar confusió.

Des d'aquesta setmana i fins al dia 23 de maig, els veïns i les veïnes de Vila-rodona poden proposar noms de dones mitjançant un  formulari que es pot descarregar a la pàgina web de l'Ajuntament i que s'ha d'enviar a l'adreça de correu electrònic participacio@vila-rodona.cat.

S'ha de tenir en compte que les propostes, que poden ser fins a 3 per persona, no poden ser ofensives, discriminatòries per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social.