Les millors imatges de la Gran Festa de la Calçotada de Valls 2020!

Novetats destacades: Comença la promoció de la Gran Festa de la Calçotada de Valls

L'esdeveniment tindrà lloc el 29 de gener de 2023 i la nova edició presenta algunes millores i canvis en l'organització

La capital de l'Alt Camp ja ho té tot a punt per a una nova temporada  de calçotades. Per aquest motiu, la Cambra de Comerç i Indústria de Valls també ha donat el tret de sortida a la campanya de promoció de la Gran Festa de la Calçotada 2023, juntament amb l’Ajuntament de Valls, els dos patrocinadors de la Festa, la IGP Calçot de Valls i la Cooperativa Agrícola de Valls.

L'esdeveniment tindrà lloc el 29 de gener de 2023 i la nova edició presenta algunes novetats destacades. Per exemple, els tiquets per a la degustació popular es vendran, com cada any, a l’Ajuntament de Valls, a la plaça del Pati a l’Institut d’Estudis Vallencs i a les cabines de l’ONCE (situades sota la plaça dels Quarters i la Font de la Manxa). Ara bé, les degustacions s’hauran de recollir a la Cooperativa Agrícola de Valls.

D’aquesta manera, segons l'organització, «es preveu  descongestionar  el centre de la ciutat i crear rotació de visitants». L’espai s’habilitarà amb graelles per coure els calçots i la carn, amb taules per degustar l’autèntica calçotada, i amb música d’ambient.

D’altra banda, Cambra i Ajuntament de Valls, organitzadors de la Festa, estan treballant en la marca  Calçotada Sostenible, un projecte que va quedar paralitzat amb la Covid-19 i que de cara a l’edició d’enguany vol potenciar-se i posar-se en pràctica per unes calçotades més reutilitzables i amb menys residus. Finalment, també s’està treballant en el distintiu «segell de qualitat calçotada de Valls» que la Cambra de Comerç de Valls vol impulsar amb la IGP Calçot de Valls.

Persones a la Cambra de Comerç de Valls
Imatge de la presentació del cartell | Cedida

Nova imatge gràfica

La Gran Festa de la Calçotada 2023 també estrena nova imatge gràfica. Ho fa amb la finalitat de reafirmar la confiança dels seus patrocinadors oficials: Salses Fuits i Castell d’or. Salses Fruits fa quatre anys que patrocina la Festa i Castell d’or és el seu segon any. D’aquesta manera, ambdues empreses del territori tindran presència destacada com a espònsors oficials en les campanyes de promoció de la Calçotada, donant suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya.

El cartell d’enguany és itinerant on es representen els elements típics de l’autèntica calçotada, com són el calçot, el porró, el morter i el setrill d’oli, perfectament units, representant un passeig pels carrers i places de la ciutat.