Baby Esferic.

Teatre per a nadons i arts visuals, propostes culturals del cap de setmana al Convent de les Arts d’Alcover

Dissabte arriba la darrera edició del cicle ‘Parlem Contemporani?’ i diumenge ‘Baby Esferic’, pels més petits

El Convent de les Arts d'Alcover acollirà aquest cap de setmana dues propostes culturals per gaudir de les arts visuals i de la màgia per a tota la família.

Per una banda, dissabte 15 de gener a les 11.30 hores, la darrera de les sessions del cicle d'arts visuals ‘Parlem Contemporani?’. El tercer cicle es clourà amb la participació de les tres escoles que han acompanyat la proposta d'ençà que es va iniciar i que presentaran els seus treballs creats ex-professo.

L'Escola tècnica superior d'Arquitectura de la URV, a través dels seus alumnes de 1r cicle, presentarà al claustre amb ‘Embolica que fa fort’, una instal·lació al voltant de la morfologia dels objectes d'ús domèstic.

L'Escola d'Art i Disseny de Reus presenta una instal·lació col·lectiva dels alumnes del cicle d'Infografia 3D. ‘Phantom Shots’ utilitza tècniques properes al collage, per mostrar els elements de control i vigilància de la societat actual.

I els alumnes del cicle d'Arts al Mur de l'Escola d'Art i disseny de Tarragona presenten ‘Reminiscència’, una exposició col·lectiva de treballs individuals vinculats a l'espai arquitectònic, social i històric del Convent de les Arts, també al seu entorn natural i humà.

A més, per engegar la sessió, arriba Bambola Machine, col·lectiu de recerca escènica a cavall entre Valls i Barcelona, que presentarà ‘Cosí fan tutti’. Aquest acte és gratuït i finalitzarà amb un vermut-col·loqui sobre les diferents instal·lacions.

‘Baby esferic’, teatre per a nadons

Diumenge, les activitats culturals continuen al Convent de les Arts. A les 11.30 hores, arriba la proposta familiar de teatre per a nadons ‘Baby esferic’ a la Cia. Aboon Teatre. L’espectacle està recomanat a partir dels 6 mesos d'edat i marca l’inici de la temporada d’arts en viu. L’obra proposa un viatge a través de simpàtics habitants esfèrics, com les majestuoses meduses, la tortuga mil·lenària o un ninot de neu.

En el marc de l'Escola de Cultura tindrà lloc, en finalitzar l’espectacle, un taller d'experimentació amb el món esfèric d'Aboon Teatre. Les entrades es poden adquirir de manera anticipada, al preu de 5 i 3 euros amb el Carnet del CA, al web del Convent de les Arts i a la Casa de Cultura Ca Cosme. També es poden adquirir el mateix dia a taquilla a 6 i 4 euros si es disposa del Carnet del CA.