Botiguers a la protesta de la plaça de l'Oli

«És de col·lapse total»: Més de 250 persones denuncien la situació límit que pateix el Barri Antic de Valls

Els comerciants abaixen simbòlicament persianes, entre crits i xiulets

«El Barri Antic  de Valls es troba en una situació límit, d'emergència i de  col·lapse total». Aquesta és una de les moltes evidències que han posat de manifest els  veïns  i botiguers d'aquesta zona de la capital de l'Alt Camp en la protesta  que han protagonitzat, avui dimecres dia 26 de maig, a la plaça de l'Oli.

En aquest acte reivindicatiu, que ha reunit unes 250 persones  a les 11.00 h del matí, s'ha llegit un manifest conjunt per reclamar, entre altres coses, més seguretat a la zona. Així, entre crits i xiulets, els residents del nucli antic han volgut deixar palès el seu malestar  per la contínua degradació en la qual es troba immers el barri.

El manifest exigeix, entre altres mesures, un  pla social  per afrontar les problemàtiques socials i de drogodependència, i el retorn del mercat setmanal de la verdura en aquesta emblemàtica plaça. Durant la lectura del manifest, els comerciants  han mantingut abaixades les persianes. Dolors Farré, l'alcaldessa, present a l'acte, ha garantit la predisposició de l'Ajuntament a «anar tots a una».