Pla general de l'entrada principal al Pius Hospital de Valls

Tornen les protestes al Pius Hospital: Acomiaden una treballadora per «baix rendiment»

Si no es reverteix la situació, els treballadors adverteixen que les mobilitzacions continuaran en els proeprs dies

El personal professional del Pius Hospital  de Valls torna a estar en peu de guerra. Avui dimecres dia 16 de novembre al migdia s'ha dut a terme una concentració per donar suport a una companya de feina, que ha estat acomiadada, segons l'empresa, pel seu baix rendiment.

En aquest sentit, segons avança El Vallenc, els treballadors que s'han manifestat a les portes del centre sanitari «denuncien els incompliments dels pactes i les irregularitats  de la política de gestió de recursos humans de l’hospital, les quals, afirma el comitè del Pius Hospital, produeixen precarietat i més desestabilització als treballadors».

Amb aquesta casuística, els treballadors han exigit que l'empresa reincorpori la companya acomiadada. A més, s'ha demanat públicament la dimissió de la direcció del departament de recursos humans per la gestió que ha fet del cas.

Les mobilitzacions no s'aturen

Si no es reverteix la situació, els treballadors adverteixen que les mobilitzacions continuaran en els propers dies i es convocaran més actes de rebuig a l'acomiadament que es considera improcedent. De fet, el comitè considera que la causa és totalment injusta perquè els treballadors estan saturats de feina i encara pateixen els efectes de la crisi sanitària de la Covid-19.