El Camp de Tarragona es bolca amb el Gran Recapte d'Aliments!

El Gran Recapte aconsegueix 21.000 quilos d'aliments a Valls

M茅s de 200 voluntaris han participat en l'edici贸 d'enguany

El Gran Recapte a Valls ha estat, de nou, tot un èxit. Un cop tancades totes les donacions i campanyes organitzades per diferents entitats, s'han recollit 20.828 quilos, una xifra pràcticament idèntica a la de l'any anterior.L'acció solidària, impulsada sobretot entre el 22 i 24 de novembre però que ha tingut continuïtat unes setmanes més d'aquest mateix desembre ha estat impulsada per la Fundació Banc d'Aliments, Càritas Arxiprestal de l'Alt Camp, l'Assemblea Local de la Creu Roja, el menjador social "la Taulada", l'Associació Egueiro i l'Ajuntament.

La nota destacada de l'edició d'aquest any ha estat la col·laboració ciutadana, les entitats de Valls i tots els voluntaris que, amb la seva solidaritat, han fet possible la recollida d'aliments que es distribuiran a persones i famílies en situació de vulnerabilitat. Els més de 200 voluntaris de l'edició d'enguany han tingut altre cop un paper clau a través de les entitats que s'han bolcat en la recollida d'aliments, en una iniciativa que fomenta la solidaritat i la cohesió social. A més, alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Integració Social de l'Institut Narcís Oller han realitzat càpsules de sensibilització adreçades a alumnes de 6è de primària de diversos centres educatius de Valls durant els dies previs al Gran Recapte.

Les entitats volunt脿ries que han fet possible la campanya han estat   Caritas, Creu Roja, "La Taulada", Associaci贸 Egueiro, Associaci贸 Gambiana de Valls 鈥 Camben-cafo, Associaci贸 Isl脿mica, Associaci贸 Porta Oberta, Colla Joves Xiquets de Valls, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Fundaci贸 Ginac, Institut Narc铆s Oller, INTRESS Pla de Santa Maria, 脪mnium Cultural, a m茅s dels voluntaris del Banc d'Aliments.

Els supermercats participants han estat Aldi, 脌rea - Guissona, Bon Preu, Dia, Esclat, Lidl, Mercadona, Spar-Fragadis, Casa Ametller de Valls i Ca la Llu茂sa i Supermercat Tandy de Vila-rodona. El Gran Recapte 2019 ha comptat a m茅s amb la col路laboraci贸 de "La Caixa", El Vallenc, l'Opci贸, Hit 103, JM Vi帽as, Cartronatges Trilla i JCA Cinema. Precisament, els cinemes de Valls es van sumar un any m茅s al Gran Recapte amb la projecci贸 especial de "Frozen II", una sessi贸 amb entrada gratu茂ta per a tots els espectadors que aportessin 5 quilos d'aliments.