Mossos d'Esquadra

Reforç policial al centre històric de Valls: més agents i càmeres de videovigilància

Policia Local i Mossos reforçaran les patrulles combinades i es desplegaran nous «operatius especials»

La Policia Local del Valls i els Mossos d'Esquadra reforçaran la vigilància al centre històric de Valls i a la zona del Portal Nou arran dels últims episodis de violència dels últims dies. Aquest dimarts, l'Ajuntament de Valls, els cossos policials i entitats veïnals es van reunir per analitzar la problemàtica i aquesta és una de les propostes que s'ha posat sobre la taula.

Així, els pròxims dies, els Mossos d'Esquadra incrementaran els efectius a la zona, mentre que la Policia Local incorporarà quatre nous agents. En aquest sentit, els cossos policials també reforçaran les patrulles combinades i es desplegaran nous «operatius especials», segons ha indicat el consistori vallenc.

Retorn d'agents dels Mossos desplaçats a localitats costaneres

L'Ajuntament de Valls ha explicat que l'increment d'efectius dels Mossos a la ciutat es farà amb el retorn de part dels agents desplaçats a localitats costaneres amb motiu de la campanya turística d'estiu. En aquest sentit, el consistori reclama al Departament d'Interior «l'ampliació permanent de l'actual dotació d'agents d'acord amb les necessitats de seguretat que té la ciutat».

Així mateix, el consistori de la capital de l'Alt Camp ha anunciat que s'instal·laran càmeres de videovigilància a la zona del Portal Nou, igual que ja es va fer el 2021 al carrer de la Cort.