convent-de-les-arts-alcover

Artistes de tot el món arriben a la residència artística del Convent de les Arts d'Alcover

L’espectacle Season Circus de la companyia Le Tendre Amour es podrà veure al Convent de les Arts el dijous 17 d'octubre a les 20.00 h i el dissabte 19 d'octubre a les 17.00 h

El passat diumenge 6 d’octubre,  una desena d'artistes provinents d'Argentina, Lituània, Itàlia, Cuba, Estats Units o el Canadà, van arribar a Alcover per tal d’iniciar un intens treball de posta a punt de l’espectacle de circ i música barroca Seasons Circus.  Aquest xou va ser present el 2015 al Festival de Nadal de Graz, omplint les setze representacions realitzades. Aquest mateix mes d’octubre, la companyia portarà aquest espectacle fins a Mèxic, motiu pel qual han escollit el Convent de les Arts per tornar a posar en funcionament la proposta amb un nou repartiment pel que fa als artistes de circ.

Cal destacar que bona part de la companyia ha estat allotjada en diverses cases del municipi així com algunes localitats del voltant. Els artistes, després de les jornades d’assaig al Convent de les Arts, es desplacen fins a les llars d’acollida i conviuen amb les famílies, de manera que s’aconsegueix un ric intercanvi cultural i social de forma recíproca. Aquesta acollida finalitzarà el mateix dissabte 19 d’octubre coincidint amb la darrera de les dues funcions obertes al públic que la companyia durà a terme a Alcover. 

A Seasons circus l'escenari es converteix en un bulliciós mercat del segle XVI on la vida està present en tota la seva rica varietat. Sense paraules, s’expliquen històries sobre amor, passió, coratge i canvi. El públic emprèn un llarg viatge en el temps, recorrent les quatre estacions que serveixen per representar el cicle de la vida. Dolor, felicitat, ràbia, eufòria: tota emoció es comunica a través del moviment i del color sonor.

Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir a la Casa de Cultura Ca Cosme d’Alcover així com a la pàgina web del Convent de les Arts. Les entrades anticipades aquesta temporada són més econòmiques que a taquilla i, a més a més, no hi ha càrrec de comissió en la compra online.