Plaça de l'Oli de Valls

Torna «Reviu el Centre Històric», les activitats de carrer dels dissabtes a Valls

Es tracta d'una programació transversal teixida per les regidories de Centre Històric i Cultura,

Aquest dissabte dia 17 de setembre torna el cicle «Reviu el Centre Històric. Festa i cultura al carrer» a Valls. La proposta organitzada per l'Ajuntament omplirà els carrers i places del nucli antic amb activitats lúdiques tots els dissabtes al matí, coincidint amb el mercat setmanal.

Bona part de les  activitats se celebraran a la plaça del Museu Casteller. El programa del cicle inclou també espectacles de carrer itinerants per estendre les activitats a altres carrers i places. En total s'han programat una desena d'activitats que aniran fins al dia 26 de novembre.

Entre les propostes destaquen els  espectacles familiars itinerants com Insects’ (24 de setembre), l’Stromboli Jazz Band (8 d’octubre), ‘El meu amic Brutus’ (15 d’octubre) i ‘Tomasa, la Xatarrina’ (19 de novembre). La resta d’actes tindran lloc a la plaça del Museu Casteller, amb inflables, un vermut swing (12 de novembre) i un minigolf (26 de novembre).

«Reviu el Centre Històric» és una programació transversal teixida per les regidories de Centre Històric i Cultura, amb l'objectiu de dinamitzar culturalment l'activitat econòmica i comercial del nucli històric, especialment des del retorn del mercat setmanal  al seu emplaçament tradicional, al cor d'aquest espai.