Mossos d'Esquadra

Indignant: Roben 4.000 quilos d’ametlles a un pagès del Pla de Santa Maria

Els fets han passat en una casa del camí de Santes Creus, a prop de la gasolinera

Avui dimarts dia 6 de setembre a quarts de 3 de la matinada, uns  lladres han robat entre 3.000 i 4.000 quilos  d’ametlles d’una casa del camí de Santes Creus, a prop de la gasolinera del  Pla de Santa Maria.

Després de rebre la denúncia dels propietaris, el cos de Mossos d'Esquadra de la Generalitat de Catalunya ha iniciat una investigació per tal de localitzar les persones que han comès el robatori. En aquest sentit, a través de les  xarxes socials, diferents persones han demanat que si algú disposa d'informació que pugui ser útil per a la recerca que estan duent a terme els Mossos, s’adreci a les oficines de l’Ajuntament del Pla de Santa Maria.

Lladres de garrofes a Amposta

Per altra banda, un jove de 24 anys va ser detingut a Amposta en el marc dels controls preventius per evitar furts de garrofes. La detenció va tenir lloc el passat dimecres i la policia també acusa l'individu dels delictes de conducció temerària, resistència i desobediència als agents de l'autoritat.

A més el cos policial indica que tenia pendent un requeriment judicial de recerca i detenció. En paral·lel, els Mossos van denunciar penalment per furt un altre home de 44 anys. Els fets van tenir lloc cap a tres quarts d'una del migdia al terme municipal de Santa Bàrbara, en una zona on des de fa setmanes hi ha vigilància policial per evitar la sostracció d'aquest producte i detenir els furtadors.

El dispositiu especial estableix una xarxa de controls de pas simultanis en cruïlles de camins rurals de la comarca. A més, la informació aportada pels pagesos i la intel·ligència policial permet ubicar de forma més eficaç els controls, tan pel que fa al territori com per les franges horàries.