Diables d'Alcover

Alcover presenta els actes de la revetlla de Sant Joan 2022

La música també serà protagonista de la nit més curta de l'any, a partir de les 22.00 h, amb l'actuació de Dj Phryso

L’aparcament de l’església Nova serà l'escenari, per primer cop, de les activitats centrades en la revetlla de Sant Joan a Alcover, el proper dijous 23 de juny. Els actes donaran el tret de sortida a les 19.30 h, amb l’arribada de la Flama del Canigó a càrrec del Ball de Diables Bruixots d’Alcover i els Diablons d’Alcover.

Tot seguit, es durà a terme la lectura del Manifest de la Flama i la lectura sàtira, i un cop finalitzades, es farà l'encesa de la foguera.

A les 21.00 h, es durà a terme el sopar de carmanyola amb inscripció prèvia al web municipal.

La música també serà protagonista de la nit més curta de l'any, a partir de les 22.00 h, amb l'actuació de Dj Phryso. El Sant Joan alcoverenc està organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració del Ball de Diables Bruixots d'Alcover i els Diablons d'Alcover.

Ferit per una serp

Ensurt a Alcover a causa d'una serp. El passat dissabte dia 4 de juny, un home va haver de ser evacuat en ambulància a causa de la picada d'aquest animal. L'afectat, que es trobava a la zona del Pla de l'Alzina, a prop del riu Glorieta, en una excursió, va patir l'atac d'una serp al voltant de les 15.00 h.

Segons informa El Vallenc, a causa de l'incident i com a mesura de prevenció, el Sistema d'Emergències Mèdiques va rebre l'avís i va desplaçar-se fins al lloc dels fets. Finalment, l'home, amb una picada a la mà, va ser traslladat en ambulància al Pius Hospital de Valls, amb un pronòstic lleu.