Persona passejant pel raval del Carme d'Alcover

Alcover impulsa un nou servei d'orientació laboral per a persones en ERTO

L'objectiu és orientar i acompanyar de manera personalitzada per a millorar l'ocupabilitat de les persones

Funciona Alcover  ha impulsat, des d'aquest mes d'octubre, un nou servei d'orientació laboral. S'ofereix en el marc dels Programes mixtos d'orientació i formació per l'ocupació de les persones afectades per  ERTO a conseqüència de la crisi derivada de la  Covid-19. Són impulsats pel Consorci per a la Formació Continuada de Catalunya de la Generalitat de Catalunya.

El servei està dirigit per a persones que es troben en situació d'ERTO o en algun moment des de l'inici de la crisi sanitària s'han trobat afectades per aquesta mesura. L'objectiu és orientar i acompanyar de manera personalitzada per a millorar l'ocupabilitat de les persones participants.

Les sessions són individualitzades, principalment presencials. En elles es tracten aspectes com el coneixement del mercat laboral, l'autoconeixement i la definició de l'objectiu professional per a una recerca de feina activa i efectiva.

Per a més informació i cita prèvia cal trucar al telèfon 977 76 05 95. També es pot enviar un correu electrònic a orientadorlaboral@alcover.cat, a les xarxes socials de Funciona Alcover o presencialment a Ca Cosme, de dilluns a divendres, de 9.00 h a 14.00 h.