setmana-comerç

Valls, Tarragona i Reus sumen esforços per potenciar el comerç de proximitat

Del 25 al 31 de març es celebrarà la tercera edició del 'Tot queda a Casa', que s'emmarca dins de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM

El 'Tot Queda a Casa' és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials d'El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s'hi ha sumat Comerç de Valls. El projecte compta amb el suport de l'Agència de Promoció de la Ciutat de l'Ajuntament de Reus, l'Ajuntament de Tarragona, l'Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.

A l'edició d'enguany s'ha volgut posar en relleu el comerç com a tal, el màxim protagonista d'aquesta setmana. Per aquest motiu es duran a terme un conjunt d'iniciatives dirigides i focalitzades cap a professionals d'aquest sector. Això pretén ser un punt de trobada on es combinaran espais de formació, debats i col·loquis per fomentar l'intercanvi d'experiències, inquietuds i la generació d'idees.

La Setmana del Comerç incorpora Valls com a tercera ciutat

Una de les novetats principals de l'edició d'enguany és la incorporació de Valls a través de Comerç de Valls, la seva entitat dinamitzadora comercial. La capital de l'Alt Camp s'uneix a la voluntat de promocionar el comerç de forma conjunta amb Reus i Tarragona. Segons el regidor de Comerç i Turisme, Òscar Peris, «les tres ciutats tenen un ampli potencial comercial i amb aquesta iniciativa es posa en valor la bona predisposició per fomentar i fortificar la potencialitat del territori».

El sector de la restauració també s'ha volgut posar en relleu en aquesta edició

Des de les tres ciutats es duran a terme diverses conferències i tallers amb un contingut destinat a millorar el sector: la reforma horària, l'ús de noves tecnologies i xarxes socials, els centres comercials, els nous perfils de clients, tant en el comerç com en la restauració, la motivació, etc. L'objectiu d'aquesta setmana és oferir una oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d'eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tant el sector del comerç com el de serveis, el de la restauració i l'hostaleria.

setmana-comerç
La roda de premsa ha anat a càrrec de les regidories de Comerç de les tres ciutats i dels representants de les associacions comercials | Albert Oliva

 

Programa d'activitats a Valls de la Setmana del Comerç - 'Tot Queda a Casa'

Les jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials de Tarragona, Reus i Valls. Aquests associats poden assistir de forma gratuïta a totes les ponències, i en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15 € la sessió.

Dijous 28 de març de 2019

De 14.00 h a 16.00 h, a Valls Genera

«Com transmetre les nostres idees de forma impactant», a càrrec d'Enric Bastardas, comunicador, il·lustrador i provocador. Consultor i formador en el Màster PNL Intel·ligència emocional.

Divendres 29 de març de 2019

De 20.30 h a 22.00 h, al Convent del Carme

«Bones pràctiques al comerç per a la inclusió, la resiliència i la sostenibilitat», a càrrec de Lluís Frago, professor del Departament de Geografia Humana de la Universitat de Barcelona.