Foto d'una persona caminant.

Convocatòria oberta a Valls: Subvencions destinades a promoure l'activitat esportista

Les sol·licituds s'han de tramitar abans del 10 de desembre

El Patronat Municipal d'Esports de Valls ha obert la convocatòria de sol·licitud de les diverses línies de subvencions, destinades a promoure l'activitat d'entitats i esportistes vallencs. En concret, fins al 10 de desembre es pot presentar la sol·licitud per acollir-se a la subvenció a entitats per activitats singulars i, de l'altra, a la línia d'ajuts econòmics per a esportistes de  Valls.

En aquest darrer cas, l'ajut econòmic va adreçat a subvencionar els costos que genera l'activitat esportiva ordinària durant tota la temporada. Qualsevol esportista de Valls que competeix a alt nivell a títol individual pot optar a aquesta subvenció. És necessari que el sol·licitant de l'ajut disposi de fitxa federativa vigent, que hagi complert els 16 anys en el moment de presentar la sol·licitud i estigui empadronat a Valls. La convocatòria inclou l'activitat esportiva realitzada les temporades 2020-21 i 2021-22, i està dotada en global amb 12.000 euros, 6.000 per cada temporada (informació i convocatòria).

Els i les esportistes poden presentar la sol·licitud via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Valls (https://seu.valls.cat) i, a més , poden fer-ho de manera presencial a les oficines del Patronat Municipal d'Esports situades al pavelló Joana Ballart, de dilluns a divendres de 8h a 14h. Per a més informació, els interessats poden adreçar-se al correu electrònic patronat.esports@valls.cat o bé al telèfon 977 608 132.

D'altra banda, les entitats esportives  vallenques que organitzin activitats singulars i extraordinàries durant la temporada com premis, campionats, diades, torneigs, marxes, maratons o activitats formatives o similars, poden acollir-se a aquesta línia de subvencions (informació i convocatòria). En aquest cas, també s'inclouen les activitats organitzades els anys 2021 i 2022, en una convocatòria dotada en total amb 6.000 euros, 3.000 per cada anualitat. En aquest cas, la sol·licitud s'ha de presentar telemàticament a la Seu Electrònica de l'Ajuntament.