Imatge dels Mossos d'Esquadra en un dispositiu a Catalunya

Ensurt a Valls per un suposat tiroteig aquest matí: La realitat els deixa de pedra

El succés s'ha fet viral i ha començat a córrer per les xarxes socials i per diferents grups de WhatsApp

Moments de  pànic a Valls a primera hora del matí d'avui divendres dia 1 d'abril. Segons expliquen diferents persones a través de les xarxes socials, a quarts de 7 del matí s'han sentit diferents sorolls, que semblaven trets, entre la zona del carrer Abat Llort, el col·legi Cor de Maria i el pont de la Fraternal de la ciutat.

Ràpidament, el succés s'ha fet viral i ha començat a córrer per les xarxes socials i per diferents grups de WhatsApp. També s'ha estès el  rumor que en diversos llocs de la ciutat s'han vist cotxes dels Mossos d'Esquadra, de la Policia Local, ambulàncies i sirenes per una persecució que hauria acabat amb un tiroteig.

Davant de l'alarma causada, la Policia Local  de Valls ha desmentit que els sons que s'han sentit fossin de trets d'una arma de foc, segons explica El Vallenc.

Rebenta una roda 

En concret, la Policia Local ha aturat un cotxe perquè, a l'interior del vehicle, hi havia una bobina que podria ser robada. El conductor ha volgut donar-se a la fuga i, per aquest motiu, els cotxes policials han encès les sirenes i ha començat una persecució que ha durat pocs minuts.

El cotxe ha acabat  impactant  amb una vorera i ha rebentat una de les rodes, fet que ha produït un fort soroll que es pot haver atribuït a un tret. Finalment la Policia Local ha pogut identificar els ocupants del cotxe.