Les millors imatges de la Gran Festa de la Calçotada de Valls 2020!

La Festa de la Calçotada 2021 de Valls, suspesa a causa de l'empitjorament de la pandèmia

Malgrat tot, la Cambra de Comerç fa una crida per donar un impuls a la restauració, als comerços i al sector

Finalment, aquest 2021 no hi haurà Festa de la Calçotada 2021  a  Valls. En aquest sentit, l'Ajuntament de Valls, la Cambra de Comerç  i l’organització de la festa decideixen suspendre l'esdeveniment a causa de les restriccions sanitàries dictades pel Govern per frenar la  Covid-19, tot i que en un principi, l'edició d'enguany s’havia plantejat a porta tancada, pels mitjans de comunicació i sense públic.

No obstant això, la Cambra de Comerç creu convenient donar un  impuls a la restauració, als comerços i al sector en general promocionant les calçotades amb seguretat fins al mes d’abril. Així, es recomana fer les calçotades segures a casa, a les masies, o als restaurants de la comarca. També, que es comprin calçots i salsa de calçot als restaurants i  comerços  de la zona de l'Alt Camp.

Alhora, des de l'ens expliquen que «desitgem que properament s’ampliï el nombre de comensals i la possibilitat perimetral de visitants que vinguin, i que entre tots, es pugui anar trampejant la temporada de calçotades, fent-la tan reeixida com sigui possible pel sector, ja que és any de calçots excel·lents i de qualitat».

Per últim, des de la Cambra de Comerç i Indústria de Valls es retransmetrà pel seu canal de Youtube vídeos promocionals per tal de donar aquest impuls, tan necessari, a la temporada de calçotades.