Peus de persones ballant

Òmnium Alt Camp organitza un taller de Balls Folk per aprendre danses del món

Les classes tindran lloc una vegada al mes i aniran a càrrec de la professora Núria Navàs

Òmnium Alt Camp  organitza un taller de Balls Folk per aprendre diferents danses d’arreu del món, que tindrà lloc el primer semestre del 2023. Es tracta d’un taller d’una sessió mensual on els participants aprendran i practicaran formes de ball pròpies d'altres països o àrees geogràfiques tal com ens han arribat a partir de la transmissió popular.

Coneixeran danses tradicionals dels Països Catalans i d’altres territoris com Anglaterra, Euskadi, Grècia, els Balcans, o Occitània, entre d’altres. Les sessions aniran a càrrec de  Núria Navàs, professora de l’Aula de Sons, que ha tingut mestres de dansa com ara Pep Lizandra, Núria Quadrada, Sebastià Bover, Joan Serra, Josep Vidal, Mikel Aranburu, AIKO, i diversos professors de Grècia, i la zona dels Balcans, del Sud d’Itàlia, i un llarg etcètera.

Les classes tindran lloc el segon divendres  de cada mes, de gener a juny, a les 19.00 h, a la seu d’Òmnium Alt Camp. El cost de tot el taller és de 60 euros per sis sessions i el pagament es farà en dues tongades de 30 euros (al gener i a l'abril). Les  places  són limitades i les persones interessades poden inscriure’s a través del formulari que trobaran a la web d’Òmnium Alt Camp.