Imatge del restaurant El Álamo d'Alcover

Quaranta-dos anys de celebracions, somriures i brindis a Alcover: Tanca l'emblemàtic restaurant El Álamo

La crisi econòmica i les últimes restriccions han obligat la família Claver Martín a abaixar la persiana | «Volem dir-vos que us portarem al cor», han agraït a les xarxes

Adéu a un establiment emblemàtic de les comarques de Tarragona. Després de 42 anys de feina, àpats i bons moments, el restaurant El Álamo d’Alcover s’ha vist forçat abaixar la persiana definitivament. En un comunicat, la família Claver Martín, regents d’aquest reconegut espai gastronòmic de l’Alt Camp, han apuntat que l’actual situació econòmica i les restriccions que pateix el sector de l’hostaleria «fan impossible seguir endavant amb aquest gran projecte familiar en el qual hem bolcat tant d’afany i dedicació».

La notícia, precisament, la van fer pública ahir dissabte, dia de Sant Esteve, «envaïts per una profunda tristor» i amb un text amb què agraeixen «tants moments inoblidables, tants somriures, tantes celebracions i tants brindis». «Ha estat una experiència molt bonica i, encara que ens pesi molt haver de tancar les portes a tants somnis, volem dir-vos que us portarem sempre als nostres cors», han reblat. Família Claver Martín, molta sort de cara al futur.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!