Assistents a la roda de premsa

Tast a la plaça: una proposta per conèixer els productes de la plaça de l'Oli de Valls

Els comerços hi col·laboren proporcionant els aliments, el vi i el vermut, cuinant els platets o aportant algun producte

Valls celebrarà, aquest dijous dia 16 de juny, la primera edició de «Tast a la plaça», una iniciativa que proposa una degustació de quatre platets maridats amb vi i vermut. L'esdeveniment tindrà lloc a les 20.00 h a la plaça de l'Oli. La idea és impulsada per diferents establiments de l'entorn d'aquesta emblemàtica plaça del Centre Històric i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament i també de l'entitat Comerç de Valls.

«Tast a la plaça» està organitzat concretament per 17 establiments: Cansaladeria Alfons Bonet, Cansaladeria Ferré, Cansaladeria - Xarcuteria Queralt, Ca la Vicky, Calçats Alentorn, Disbo Vives, Ditec, El Safareig, Farmàcia Viscasillas, Guaci Guaci, Heura Musa, La Providència Taverna, L'Aparador Arquitectes, Magatzem del Vermut, Pa i Degustació Manel, Peixateria Vidal, i Pollastreria Cansaladeria Paqui Güell.

Els comerços hi col·laboren proporcionant els aliments, el vi i el vermut, cuinant els platets o aportant algun producte per una cistella que es  sortejarà entre totes les persones participants.

Els tiquets ja estan a la venda a l'Oficina de Turisme, carrer de la Cort, 3, a un preu de 10 euros. Es poden adquirir en horari de 10.00 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.00 h de dilluns a dissabte i diumenge de 10.00 h a 14.00 h h. La iniciativa «Tast a la plaça» neix amb la intenció de que es pugui realitzar en diferents places de Valls amb l'objectiu de promoure la ciutat i el seu comerç.

Investiguen casos d'assetjament a la plantilla del Consell Comarcal de l'Alt Camp

El Consell Comarcal de l'Alt Camp investiga possibles casos d'assetjament laboral a alguns membres de la plantilla. Després d'un any i mig de conflicte intern, l'ens ha encarregat una auditoria per esclarir els fets, el resultat de la qual es publicarà en els pròxims dies. En aquest sentit, segons ha avançat l'ACN, Inspecció de Treball  de la Generalitat ha rebut una denúncia per un cas de suposat assetjament.

En el darrer plenari de l'administració comarcal es va produir la renúncia del conseller de Serveis Socials,  Josep Ruiz, a causa de la tensa situació que viu la institució. En aquest sentit, Ruiz ha assegurat que «la gent té por d'anar a treballar al Consell». El Consell Comarcal de l'Alt Camp ja té el resultat de l'auditoria externa, però encara no l'ha fet públic per una qüestió burocràtica que s'espera resoldre en una setmana