Txarango faran un doble concert a Calafell.

Txarango farà un tercer concert per les Decennals de Valls de 2021

Davant l’èxit de venda d’entrades pels dos primers concerts, el grup ha decidit programar una tercera actuació pel 31 de gener de 2021

Bones notícies per a tots aquells que s’havien quedat sense entrada per anar a veure Txarango durant la celebració de les Decennals de Valls de 2021. El grup ha anunciat que farà un tercer concert a la capital de l’Alt Camp  i les entrades ja es poden adquirir a la seva pàgina web des d’ahir al vespre.

Davant l’èxit de venda d’entrades pels dos primers concerts, que es van esgotar en poc temps, Txarango seguirà un dia més a Valls. De fet, quan es va anunciar que actuaven el 29 i 30 de gener de 2021, les localitats es van exhaurir. Ara, hi ha una nova oportunitat per gaudir d’un dels darrers concerts de la banda, aquest cop el 31 de gener.

Una vela de circ a prop de Mas Miquel

Txarango ha estat el primer cap de cartell confirmat per les festes Decennals de Valls de 2021. El grup actuarà en el seu propi espai, en una vela especial situada a l’accés de Valls en les proximitats del pont de Mas Miquel. 

Entrades exhaurides als concerts del Camp de Tarragona

L’èxit d’aquesta darrera gira de Txarango es veu reflectit en la venda d’entrades en general, ja que totes les localitats pels concerts de la nova gira es va esgotar en una sola setmana. De fet, en només 48 hores ja es van vendre més de 50.000 entrades, xifra que suposa gairebé la meitat de totes les localitats dels concerts. Amb aquesta nova data anunciada a Valls es pot gaudir del directe del grup un dia més.

La gira 'El Gran Circ' començarà a Vic i, després de parar a Calafell, visitarà ciutats com Barcelona (al festival Cruïlla), Sant Feliu de Guíxols, Puigcerdà, Amposta, Lleida, Mataró, Terrassa, València, Olot i Manresa. Ja el 2021 culminarà amb tres concerts a Valls, dins de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela, i dos més a Girona, que posaran el punt final a la carrera del grup a finals de febrer.