Teresa Rull parlant

ERC Valls escull Teresa Rull com a cap de llista per a les eleccions de 2023

L’actual regidora esdevé la primera dona que encapçala la candidatura d’ERC en uns comicis locals

Esquerra Republicana de Catalunya a Valls ha escollit la militant i actual regidora de l’Ajuntament de Valls Teresa Rull Ferré  per encapçalar la llista a les eleccions municipals del 2023.

Ahir al vespre es va celebrar l’assemblea de militants. Va donar llum verda a la seva  candidatura per unanimitat. El vicesecretari general de Coordinació Interna d’ERC, Lluís Salvadó Tenesa, i la presidenta d’ERC al Camp de Tarragona, Irene Aragonès Gràcia, van assistir a la presentació i votació de Teresa Rull.

Relleu de Jordi Cartanyà

Ella agafarà el relleu de Jordi Cartanyà Benet com a cap de llista de la formació republicana a Valls de cara a les eleccions  del maig de l’any vinent. L’actual regidora d’Educació i Política Lingüística i d’Afers Socials de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull Ferré, agraeix a la  militància  la confiança que li ha fet per portar endavant el projecte republicà. Alhora, es mostra «orgullosa i satisfeta» de ser «la primera dona que encapçala una llista municipal d’Esquerra a Valls».

Rull també manifesta que vol fer de la política local «un espai permanent de referència dels valors de progrés,  feminisme, civilitat, compromís social i mediambiental». «No ho puc fer sola, ho vull fer amb el suport de tots i totes les persones que m’acompanyin en aquesta travessia, que cal que tinguin la ferma voluntat de treballar per la ciutat», diu.

Així doncs, «més que mai -explica Teresa Rull- l’ajuntament ha d’estar al servei de les persones». En aquest sentit, destaca que els actuals  cinc regidors  i regidores d’ERC-Compromís per Valls «treballem i ho continuarem fent fins al final del mandat sense perdre mai de vista aquesta primera premissa: treballar amb voluntat de servei i fer que la vida dels vallencs i les vallenques sigui una mica més fàcil i agradable».

Segons la candidata, «hem de fer una ciutat més moderna, però prioritzant les persones grans. Cal el contacte directe amb la ciutadania, els barris i les associacions veïnals per recollir les seves inquietuds».

La candidata republicana a l’alcaldia de Valls ha expressat la seva voluntat de millorar  els resultats  en les municipals del 2023 per incrementar la representació: «Hem de ser els primers a arribar-hi per construir un veritable govern d’esquerres que administri un ajuntament àgil, diligent i amable, com la ciutat que volem contribuir a construir».

Teresa Rull ha destacat, en aquest sentit, que des de l’Ajuntament de Valls, l’administració més propera a la ciutadania, Esquerra Republicana «hem de liderar i visibilitzar els valors republicans que ens enorgulleixen: feminisme, democràcia, compromís social i transformació energètica».