Els polítics vallencs se'n van de vacances

Hem parlat amb els portaveus de les sis formacions polítiques amb representació al consistori vallenc i ens han explicat com desconnectaran abans d'encarar l'intens cicle polític que arribarà a la tardor

 

A menys d'un any per les eleccions municipals, els líders polítics de Valls, amb representació al consistori, inicien les seves vacances d'estiu. A Valls, és tradició, no començar les vacances fins que s'acaba la Firagost. Així doncs, tindran menys d'un mes per agafar forces per al setembre quan s'espera que comenci una tardor políticament intensa tant a la capital de l'Alt Camp com a la resta del país.

L'alcalde, Albert Batet, passarà uns dies a Menorca; el primer tinent d'alcalde, Jordi Cartanyà, a Tarifa; la portaveu socialista, Rosa Maria Ibarra, al País Basc; Francesc Caballero, del PP, treballarà a l'agost i Ramon Font, de Compromís per Valls, s'agafarà uns dies per anar al Priorat. La Candidatura d'Unitat Popular de Valls no ha volgut respondre que faran durant les vacances perquè entenen que forma part de la seva vida privada.

 

  

Albert Batet (PDECat): a Menorca

Després d'intensos viatges entre Valls, Barcelona i Brussel·les al llarg dels darrers mesos,  l'alcalde de la capital de l'Alt Camp, Albert Batet, començarà la seva etapa de descans a Menorca. A més, ha previst fer «una petita escapada» a algun país la Unió Europea i gaudir de la tranquil·litat a la seva masia. També té previst assistir a alguna diada castellera arreu del territori català.

  

Jordi Cartanyà (ERC): a Tarifa  

El flamant cap de files d'ERC a les eleccions municipals del 2019 i primer tinent d'alcalde, Jordi Cartanyà, explica que durant les vacances estarà per Valls, tot i que espera poder fer una escapadeta d'una setmana a Normandia o a Portugal. El que sí ja té decidit és anar els primers cinc dies de setembre a Tarifa per acompanyar la seva filla que travessa nedant l'estret de Gibraltar.

Rosa Maria Ibarra (PSC): al País Basc

La portaveu socialista al consistori vallenc, Rosa Maria Ibarra, passarà uns dies de vacances al País Basc, on podrà gaudir de la popular gastronomia i de la cultura d'aquest territori. Ibarra, que també és diputada pel PSC al Parlament de Catalunya, encararà, a partir de setembre, un intens curs electoral, tant a la plaça del Blat com al parc de la Ciutadella.  

Francesc Caballero (PP): treballa el mes d'agost  

El màxim responsable del Partit Popular a la capital de l'Alt Camp i regidor al consistori vallenc, Francesc Caballero, assegura que aquest mes d'agost haurà de treballar  i que només podrà gaudir d'uns dies de descans durant els caps de setmana. Té previst fer vacances la darrera setmana d'agost o la primera de setembre. Unes vacances que preveu que siguin en família i «buscant la màxima tranquil·litat». La destinació? Encara la té per escollir i dependrà, segons ens explica, dels dies que finalment pugui agafar, de la previsió del temps...entre d'altres imponderables.

Ramon Font (Compromís per Valls-ICV): al Priorat i al Pirineu aragonès

El cap de files de Compromís per Valls-ICV, Ramon Font, ja va aprofitar el bon clima del mes de juny per anar uns dies a gaudir de la Catalunya nord. El segon destí de les vacances de Font serà al Priorat, on hi té previst passar dos dies. També anirà uns dies al Pirineu d'Osca, concretament a Espuña, un municipi molt tranquil per desconnectar abans d'encarar un nou frenètic cicle electoral.