«Valls viu la Moda» participarà en el projecte de recuperació de l'orgue de Valls

La gala tindrà lloc el pròxim 11 de novembre al Centre Cultural de Valls

Valls viu la Moda, la passarel·la de moda de Valls, se celebrarà el pròxim 11 de novembre al Centre Cultural de la ciutat. Aquesta nova edició de tardor omplirà el teatre vallenc amb novetats i complements de temporada. Com ja és habitual, la gala de Valls viu la Moda tindrà un caràcter marcadament benèfic, ja que tots els diners recollits en entrades i sortejos seran destinats a una causa local.

L'organització ha decidit, en aquesta ocasió, donar els diners que es recullin durant la passarel·la al projecte de recuperació de l'orgue de Valls, el qual va iniciar-se ara ja fa més d'un any i que ja compta amb més 170 padrins, 145 tubs apadrinats i tres cinquenes parts de la campanya de mecenatge completades, el que suposa més de 150.000 € en aportacions. Així doncs,  la passarel·la d'enguany de Valls viu la Moda ha decidit sumar-se a aquesta campanya i apadrinar un dels tubs de l'instrument,  que es preveu estrenar amb motiu de les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela de l'any 2021.

Els responsables de l'organització del certamen (Laura Pascual, Rosa Batet, Rosa Ma Icart i Lídia Tomàs) van ser els encarregats d'explicar tots els detalls de la participació del certamen en el projecte de l'orgue. Ho van ver junt amb el rector de la Parròquia de Sant Joan, mossèn Joan Àguila, i el regidor de Cultura de l'Ajuntament de Valls, Marc Ayala. La passarel·la de Valls viu la Moda compta amb el patrocini de les empreses Lear i La Caixa. Recordem que la gala se celebrarà el dia 11 de novembre, a les 18.00 hores, al Centre cultural de la ciutat de Valls.