Persones desfilant en una passarel·la

Torna el Valls Viu la Moda, ara amb una vessant solidària

Gairebé un centenar de models infantils, juvenils i adults hi prendran part

El  Centre Cultural Municipal  de Valls acollirà el proper diumenge, 20 de novembre, una nova edició de la passarel·la de tendències Valls Viu la Moda. La desfilada començarà a les 18.00 h de la tarda i presentarà amb 20 passis diferents les novetats d'aquesta temporada tardor-hivern amb la participació d‘onze establiments de la ciutat. Moda infantil, moda juvenil, moda home-dona, perruqueria, joieria, sabateria i complements seran alguns dels elements centrals de la festa. 

Gairebé un centenar de models infantils, juvenils i adults hi prendran part i lluiran la roba, els complements i l’estilisme dels establiments Encants a Mida, Concrete, Pluvinet, Joieria Piñas, Positivo Man, No et tallis, Peuets, Repunts, It’s Man, Jacovski i Calçats Nardo. Com és habitual al Valls Viu la Moda, també hi col·laboren el club Twirling Valls i l'Escola de Dansa Adagi amb diverses coreografies durant la desfilada. La presentadora de l'acte serà la periodista Anna Fortuny.

Una vetllada que, a més, amenitzarà l’artista vallenca Maria Jacobs, la qual ha publicat aquest 2022 el disc Et porto escrit, un treball d’onze temes produït per Adrián Ghiardo on podem trobar des del gènere funk, passant per balades fins a rock o electrònic. La iniciativa Valls Viu la Moda té el suport de les regidories de Comerç i Turisme, de Cultura i Via Pública i Barris de l'Ajuntament de Valls i la Cambra de Comerç de Valls.

En aquesta edició, la recaptació de la venda d'entrades aniran destinats a la  Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. Les entrades pel valls Viu la Moda Tardor-Hivern ja es poden comprar a un preu de 5 euros a l’Oficina Municipal de Turisme del carrer de la Cort, 3, en horari de dilluns a dissabte de 10.00 h a 13.30 h i de 16.30 h a 19.00 h i diumenge de 10.00 h a 14.00 h.