Un vehicle pateix un accident a Cabra del Camp

No s’han hagut de lamentar danys personals

Un vehicle ha patit una sortida de via a la carretera TP-2311 al seu pas per Cabra del Camp aquest migdia, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que han estat alertats a les 15.25 hores.  Segons les primeres informacions, no s’han hagut de lamentar danys personals i arran de l’accident només ha quedat afectada la part davantera del vehicle.

Aquest migdia també s’ha hagut de lamentar un altre accident a les comarques tarragonines. Dos vehicles han sigut els protagonistes d’un sinistre  al quilòmetre 12 de la carretera C-14 a la Selva del Camp, en sentit Reus. A hores d'ara, no consten ferits de cap tipus en aquest accident, produït aquesta mateixa tarda.  

La C-14, oberta després de ser tallada per l'accident a la Selva del Camp

El servei general de Trànsit ha rebut l'avís a les 14.58 hores i a hores d'ara, s'està treballant a la zona afectada per tal que la circulació torni a ser fluida molt aviat. El trànsit s'està veient afectat ila carretera ha estat tallada en sentit sud per un accident al voltant de mitja hora. L'alternativa més viable era el desviament per la C-14z. A hores d'ara, la circulació ja està normalitzada i la carretera C-14 torna a estar operativa  en tots dos sentits per aquells conductors que decideixen agafar-la. 

 

Un ferit en un accident a l'AP-7, a Roda de Berà

Només 8 minuts desprès del sinistre de la carretera C-14 a la Selva del Camp, ha arribat un nou avís a Trànsit d'un accident a l'AP-7, a Roda de Berà. Ha estat a les 15.06 quan s'ha donat a conèixer aquest accident, que ha estat la sortida d'un vehicle de la via. A conseqüència d'això, hi ha una persona ferida de caràcter lleu.  La sortida de via ha tingut lloc al punt quilòmetric número 224 de la carretera AP-7, al seu pas per Roda de Berà. A banda del turisme, no hi hagut més vehicles implicats. 

En un primer moment s'ha tallat la circulació en aquest punt, tot i que al cap de minuts s'ha tornat a reobrir. Al lloc dels fets han anat una dotació dels Bombers de la Generalitat i el SEM