Persones en un concert a Valls

Tots els detalls: Anuncien els preus i quan es vendran les entrades de les Decennals de Valls

Per primer cop en la història de les Decennals s'obre una línia especial d'avantatges per a les famílies i les persones en situacions socioeconòmiques desfavorides

Les Festes Decennals  de Valls ha fet públiques les diferents línies d'abonaments obertes. Permeten accedir a uns preus especials als  concerts de música, als balls i als espectacles teatrals i de dansa per a la propera edició de la celebració batejada com a 2021+1.

Amb l'objectiu de facilitar la màxima participació i assistència de tothom a les Decennals, per als espectacles de pagament  es presenta una àmplia línia d'abonaments i descomptes. Com a novetat d'aquesta edició, hi haurà avantatges especials per a les  famílies  en situacions socioeconòmiques més desfavorides.

A partir de dimecres vinent, 1 de desembre  a les 10.00 h, es poden adquirir paquets d'entrades que, entre d'altres fórmules, preveuen un abonament de música especial per a set concerts a 85 euros. 60 euros per a quatre dels esdeveniments musicals que se celebraran entre el divendres 28 de gener i el diumenge 6 de febrer a la Vela Principal.

L'abonament inclou els concerts de gran format per a audiències àmplies amb artistes i bandes tan destacades com Rosario, Rozalén, Beret, Don Patricio, La Oreja de Van Gogh, La Pegatina i Macaco. També el macroconcert de rock i pop de 12 hores de durada batejat com 10 de les Decennals i que comptarà amb la participació de Buhos, Els Amics de les Arts, Els Pets, Itaca Band, Joan Dausà, Manel, Maria Jacobs, Miquel del Roig, Suu i Zoo. 

Tant l'abonament de set concerts com el de quatre inclouen, fins a exhaurir existències, la  revetlla jove de la vigília de la festivitat de la Candela, amb les formacions Hotel Cochambre i Banda Neon. Així doncs, l'abonament de set concerts inclou 19 grups de primer nivell.

També hi ha un abonament de teatre i dansa que permetrà accedir, per 75 euros, a quatre representacions programades a l'equipament escènic del Centre Cultural.

En concret la gala lírica i teatral amb la soprano de reconegut prestigi internacional María Bayo en la seva "Divina Cleopatra", Los Vivancos –la companyia flamenca que més països ha trepitjat–, el 50è aniversari de l'estrena de l'espectacle "Quejío" signat per qui fou el mític director de la Cuadra de Sevilla Salvador Távora, i l'aplaudit musical "La filla del mar" d'Àngel Guimerà produït pel Festival Grec de Barcelona. 

Finalment, l'abonament de balls permetrà accedir per  45 euros  als quatre balls de les Decennals amb les principals orquestres catalanes, que tindran lloc al Pavelló municipal Xavi Tondo. Hi participaran les orquestres La Principal de la Bisbal, Metropol, Montgrins i Selvatana.

Entrades soltes

Dimecres dia 1 de desembre també es podran adquirir les localitats dels espectacles no inclosos en els abonaments. Es tracta del clàssic  ball de gala  amb la internacional Glenn Miller Orchestra i l'Orquestra Maravella programat a la Vela Principal.

També l'espectacle dels israelians Mayumana –creat per al prestigiós Festival de la Llum de Jerusalem–, i els musicals familiars "El Petit Príncep" amb el segell d'Àngel Llàcer, Manu Guix i La Perla 29 en la seva vuitena temporada, i "Bye bye monstre" de la companyia Dagoll Dagom amb cançons de Dàmaris Gelabert. També surten a la venda tots els espectacles programat al Teatre Principal, amb un segell marcadament Km0.

D'altra banda, les localitats soltes dels espectacles en abonament es posaran a disposició de la ciutadania el dia 14 de desembre.

Notes de venda

Per facilitar la màxima distribució de les localitats entre la ciutadania, s'ha establert que cada comprador pugui adquirir un màxim de 5 abonaments en cada espai i de 5 entrades  per a cada espectacle. Respecte als abonaments, aquests títols seran unipersonals i intransferibles.

Els menors de 2 anys no necessitaran adquirir entrada per a cap espai, sempre que no ocupin butaca. Pel que fa als menors de 16 anys hauran d'assistir acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Es podrà autoritzar un altre adult responsable com a acompanyant, presentant la documentació acreditativa disponible a www.decennalsvalls.cat

Els espectacles escènics del Teatre Principal· Port de Tarragona i Centre Cultural disposaran d'entrades específiques reservades per a persones amb diversitat funcional. En el cas de la Vela Principal· Estrella Damm, l'accés es realitzarà mitjançant l'adquisició d'entrades de caràcter general. L'interior del recinte comptarà amb un espai reservat per a aquests espectadors/es.

«Les Decennals de tots i totes»

Per primer cop en la història de les Decennals s'obre una línia especial d'avantatges per a les famílies i les persones en situacions socioeconòmiques desfavorides. En els teatres Principal i Centre Cultural així com als balls d'orquestra del Pavelló Xavi Tondo, les persones en situació d'atur podran adquirir les localitats al preu de 3 €. Aquesta situació s'haurà d'acreditar a les taquilles centrals del Principal.

Per altra banda, també s'han inclòs preus especials per als concerts a la Vela Principal. En concret, s'ha obert una línia específica d'entrades a meitat de preu per a la totalitat dels concerts. Pel que fa a les propostes de la programació familiar als centres escolars, aquesta nova línia social es complementarà, en aquests espais, amb entrades gratuïtes per als infants en situació de vulnerabilitat.

Canals de venda

Tant els abonaments com les entrades soltes dels espectacles fora d'abonament es podran adquirir online les 24 hores a través de Codetickets Decennals, així com a les taquilles centrals del Teatre Principal de Valls. El dimecres 1 de desembre de 2021 a les 10.00 h al diumenge 7 de febrer de 2022, de 10.00 h a 14.00 h i de 16.00 h a 20.00 h, de dilluns a dissabte, excepte els dies festius.