Acte de presentació del cartell de la Fira de Santa Úrsula a Valls

S'obre la reserva d'entrades per a la majoria d'actes de la Fira de Santa Úrsula de Valls

La gran majoria d'activitats són gratuïtes

Demà divendres 9 d'octubre a partir de les 10.00 h es podran adquirir les entrades dels diferents concerts i activitats de la  Fira de Santa Úrsula  de Valls. Les reserves es podran realitzar on line a través del web www.valls.cat i presencialment a les taquilles centrals del Teatre Principal. Totes les activitats es realitzen amb públic assegut, i controls d'accés, temperatura i entrada així com servei de neteja permanent per garantir les mesures antiCovid. Es podrà disposar d'un màxim de dues localitats per usuari.

Pel que fa al  Convent del Carme, es podran adquirir les entrades per la presentació del darrer volum de l'Enciclopèdia Castellera, la presentació de les Actes de la darrera edició del Simposi Casteller de Catalunya, l'estrena dels nous gegants petits de Valls, el debat amb els caps de la Colla Joves Xiquets de Valls i Vella dels Xiquets de Valls i el concert vermut amb els grallers Canya d'Or de Reus.

També es posaran a disposició les entrades de l'aparcament del Barri Antic per la carretillada del ball de diables, el drac i el bou tradicional i, al Pati, les entrades per a l'Orquestra Di-versiones i les balladetes del seguici cerimonial.

La reserva d'entrades per a la projecció sobre el Concurs de Castells de 1970, coorganitzada amb JCA Cinemes, la Colla Vella dels Xiquets de Valls i la Biennal de Castells de Tarragona, s'obrirà a partir del dimarts 13 d'octubre de 17.15 a 22.00 h a la taquilla dels mateixos cinemes. Pel que fa als espectacles i activitats oberts des del dimecres 7 encara queden localitats disponibles per al concert de Fira amb la Nova Orquestra Blanes i per a les visites a la Petita Casa de la Festa  amb el seguici petit. S'han exhaurit els concerts de Miki Núñez i Doctor Prats.

Horaris de taquilla presencial

Els horaris per a la reserva prèvia d'entrades presencials són a les taquilles centrals del  Teatre Principal són del 7 al 17 d'octubre així com el 24 i 25 d'octubre, de 10.00 h a 14.00 h i de 17.00 h a 20.00 h; del 20 al 23 d'octubre, de 17.00 h a 20.00 h; els divendres també de 12.00 h a 13.30 h; i els dimecres es perllonga fins a les 21.00 h.