Platea del Teatre Principal de Valls

A la venda les entrades pels espectacles de la Festa Major de Sant Joan de Valls

Serà a partir del dimarts dia 31 de maig a les 10.00 h

Demà dimarts dia 31 de maig ja es podran comprar les localitats per assistir a diferents actes programats per la Festa Major de Sant Joan de Valls. Concretament es tracta, per una banda, de l'espectacle de dansa «La boda», coproduit per Adagi Dansa i Fundació Festes Decennals. Per l'altra, els Concerts Cirqueros, tres actuacions simultanejades amb tallers de circ, impulsades per La Circoteca.

Les entrades sortiran a la venda telemàticament a partir de les 10 del matí, es podran comprar a través del web www.codetickets.com les 24 hores del dia. I presencialment a les taquilles del Teatre Principal en l'horari habitual, fins al 16 de juny, els dimecres de 18.00 h a 21.00 h i els divendres de 12.00 g a 13.30 h. Del 17 al 23 de juny, les taquilles romandran obertes en horari especial de Sant Joan, diàriament de 18.00 h a 21.00 h.

«La boda», espectacle de dansa

El dissabte 25 de juny tindrà lloc l'espectacle de dansa «La boda», serà a les 19.00 h al  Teatre Principal. Es tracta d'una coproducció d'Adagi Dansa i Fundació Festes Decennals, dirigida per Mònica Cervantes. Després de la seva estrena per les recents Decennals, torna aquesta peça de dansa contemporània inspirada en la sarsuela "La Boda de Luis Alonso".

Converteix la clàssica picaresca d'amor en un espectacle en què els ballarins son autèntics canals d'expressió d'emocions com l'amor, la incertesa, els dubtes, el neguit, l'alegria, la convivència o la por. Interpretada per exalumnes que es troben desenvolupant la carrera professional a centres de formació d'Europa i els Estats Units.

La Circoteca presenta els Concerts Cirqueros

En l'apartat circense,  La Circoteca ha elaborat una programació de caire familiar batejada com a  Concerts Cirqueros que tindrà tres actuacions simultanejades amb tallers de circ, que se celebraran al Circ de Valls, ubicat al carrer Montserrat, al costat de La Circoteca en la zona del Portal Nou.

El primer espectacle, amb l'actuació de Rodney Homar, tindrà lloc divendres 17 de juny a les 19 hores. El diumenge 19 de juny, a les 11.30 h, serà el torn de Juan de la Boca. I finalment, el dissabte 25 a les 11.30 h, es podrà veure l'espectacle de Streetfighters.