Verema a la zona del Penedès.

Vitis, la nova proposta que vol donar a conèixer els cellers d'Aiguamúrcia

L'organització confia que el Vitis es faci un racó en el cicle festiu estable anual

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia ha impulsat Vitis, una nova proposta enoturística per tal de promoure els  cellers vinícoles  del terme municipal. També vol donar a conèixer els diferents nuclis del poble.

En aquest sentit, els dies 30 i 31 d'octubre i 1 de novembre tots els amants del  vi i del cava, podran participar d'unes visites guiades amb tastos i maridatges a sis cellers. En concret, Caves Vidal i Ferré i Bodegues Vi Sendra de Les Pobles i Estol Verd Celler que elabora un vi de vinyes a Les Pobles; el celler Baixas Lehndberg i el celler Tuets, a les Ordes; i Penedès500, d'El Pla de Manlleu.

Aquesta iniciativa està vinculada al final de la temporada de  verema. Es complementa amb tallers infantils i propostes musicals, per amenitzar també la programació de l'esdeveniment.

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia organitza la primera edició d'aquest esdeveniment amb la col·laboració dels cellers, restaurants i Cistervinum, vinoteca del terme municipal. També es comptarà amb l'ajuda dels Joves de Santes Creus  en l'organització de les activitats infantils. Amb aquesta proposta es pretén donar a conèixer les interioritats dels diversos cellers així com de la cuina que fan els establiments de restauració, com són el Bar del Mig i el Bar 9 Esport.


L'organització confia que el Vitis es faci un racó en el cicle festiu  estable anual. També, que es converteixi en referència enoturística de la comarca de l'Alt Camp i la resta del Camp de Tarragona.