La mobilitat estarà permesa entre les regions de Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre a partir de dilluns

La consellera ho ha acordat amb el ministre coincidint amb l'entrada en fase 3 dels dos territoris

La mobilitat estarà permesa entre les regions sanitàries de Camp de Tarragona i de Terres de l'Ebre a partir de dilluns. Així ho han acordat la consellera de Salut, Alba Vergés, i el ministre de Sanitat, Salvador Illa, segons han explicat fonts del departament.

Ara falta només que Salut faci el tràmit formal d'enviar la petició per carta. Les dues regions sanitàries, que són limítrofes, entren justament aquest dilluns en fase tres. També ho farà l'Alt Pirineu i Aran.

El Camp i les Terres de l'Ebre passaran a la fase 3

Aquest divendres, 5 de juny, el Ministeri de Sanitat ha confirmat els canvis de fase proposats per la Generalitat de Catalunya. Així doncs, el proper dilluns, 8 de juny, Barcelona, les regions metropolitanes i Lleida passaran a la fase 2, mentre que el Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre i l'Alt Pirineu i Aran passaran a la fase 3. Encara no progressen la Catalunya Central, Girona, l'Alt Penedès i el Garraf, que s'han de quedar almenys una setmana més en fase 2.

"El futur de la Central Nuclear de Vandellòs, a punt de decidir-se!" "Totes les respostes: Què es pot fer durant la fase 3?"